Inspiraatiota kesän juhlapukeutumiseen

Kesä lähestyy jo huimaa vauhtia, vappuunkin kun on enää jäljellä vain kaksi viikkoa. Kesän alussa nostetaan perinteisesti maljaa uusille ylioppilaille ja muille kouluista valmistuneille. Valmistujaisten lisäksi kesä on myös hääjuhlien kulta-aikaa. Arvokkaat juhlat vaativat tietenkin arvoisensa pukeutumisen, niin itse juhlakalulle kuin vieraillekin. Etsiskelin inspiraatiota hieman omia vastujaisiakin silmällä pitäen, vaikka omat juhlani tulevatkin olemaan vain rennot kesäjuhlat, on se hyvä tekosyy ostaa uusi kaunis mekko ;) 

Tämä ensimmäinen mustavalkoinen asu olisi mielestäni upea juurikin valkolakin kanssa ja jos itse valmistuisin tänä keväänä ylioppilaaksi valitsisin mahdollisesi jotain tämän tyylistä. Muuten mustavalkoista asua piristäisin pinkeillä huulilla ja kynsillä.
 laukku // mekko // korvikset // kengät 

Tämä toisen asun Ted Bakerin mekko on lempparini, jonka hankintaa mietin omiin juhliini. Mekon yhdistäisin todennäköisesti nudeihin yksityiskohtiin, mutta voisi tämän kanssa kyllä klassinen mustakin passata. Jokin mekon kauniissa kuvioinnissa puhuttelee minua, ja ihastelinkin tätä jo jokin aika sitten livenä Duettossa Rovaniemellä. Ted Bakerin mallistoista löytyy yleensäkin superkauniita mekkoja, myös viimeisen kollaasin mekko on kyseiseltä merkiltä. 
mekko // korvikset // clutch // kengät

Tässä sinisessä mekossa minua miellyttää kovasti mekon malli. Vyötärö tulee upeasti esille ja taakse sidottava rusetti on upea yksityiskohta. Sinisen kanssa sopisi kauniisti korallinväriset huulet ja kynnet.
korvikset // mekko // laukku // kengät

Tämä mekko on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessa todella sievä. Mekko on juhlava, mutta oikein asustettuna menisi myös arjessa. Vaaleansinisen mekon yhdistäisin vaaleisiin ja helmiäisiin asusteisiin. Valkoinen kynsilakka oli viime kesänä lemppareitani ja se sopisi tähän asuun tosi kivasti.
korvikset // mekko // laukku // ballerinat

Minkä asun sinä valitsisit näistä tulevan kesän juhliin? :)

-Linda

(sis. mainoslinkkejä)

1 kommentti

  1. Kakkosasu olisi ehkä eniten mun tyyliä! Tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.