TJ 6 viikkoa

Mainitsin jokin aika sitten, että minulla on tulossa pieni varaslähtö kesään aurinkoloman merkeissä. Kohde on niinkin eksoottinen ja erikoinen kuin Turkin Side, mutta odotan matkaa kuin kuuta nousevaa! Kevään gradupuristuksen jälkeen toukuun alussa koittava löhöloma auringosta ja lämmöstä nauttien tekee varmasti terää. Kaikki odotukseni täyttyy, mikäli aurinko paistaa edes osan aikaa ja saisin pientä väriä tähän hipiääni. Matkakohde valikoitui ihan puhtaasti aika- ja kustannussyistä, sillä Turkki on ainoita kohteita joihin tehdään matkoja suoraan Oulusta ja hinta ennen suurimman sesongin alkua oli vähintäänkin kohtuullinen! 

 kuvat Tjareborg.fi

Tällä hetkellä täällä Oulussa sataa lunta vaakatasossa, joten näiden kuvien katselu piristää kummasti. Onko teillä lomareissuja varattuna?

-Linda

12 kommenttia

 1. Lomareissujen suunnittelu on aina niin parasta! Me varattiin miehen kanssa tällä viikolla Thaimaan matka marraskuulle, ja huomenna selviää, ehdinkö matkustamaan Walesiin jo toukokuussa, vai pitääkö odotella syksyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, Thaimaa!! Varmasti upea reissu tulossa :) Minäkin mietiskelen vielä heinäkuulle jotain pientä matkaa, matkustelu on kyllä niin parasta :)

   Poista
 2. Ihanaa että pääset lomalle nauttimaan auringosta ja rentoutumaan! :) Toivottavasti itsekin kerkeäisi ottaa äkkilähdön ennen kesää ja tulevia kesätöitä. Asiasta kukkaruukkuun, tiedätkö onko LV:n Neverfullin Monogram kuosin sisus vaihtunut punaiseksi, vai saako sen värin itse valita? Tuli vain tällainen mieleen kun katselin LV:n sivuja tässä ja laukku on harkinnassa. Itseäni miellyttää enemmän tämä beige sisus, mikä sinullakin näyttää olevan laukussasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monogram kuosiin saa valita kuosin itse, ja värivaihtoehtoja taitaa olla neljä ellen aivan väärin muista. Uskoisin että valikoimaan kuuluu myös perinteinen beige :) Googlaappa "Neverfull monogram interior" niin uskoisin kuvahausta löytyvät vaihtikset! :)

   Poista
 3. Tämä viikko ollaan lomailu anoppilassa Espanjassa. Yhtä päivää lukuunottamatta joka päivään satanut. Ja paljon. Kevytuntsikka (joka mulla jäi kotiin) ja villasukat ovat olleet tämän loma-asuna!
  Toivotaan parempaa säätä sun lomalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, teilläpä ei ole säät suosineet :/ Toivottavasti on muuten ollut hyvä reissu :) Onneksi kuuden viikon päästä alkaa kevät olemaan jo pidemmällä, joten toivon todella että Turkissa päästäisiin ainakin suurimmaksi osaksi jo parin kympin paremmalle puolen :)

   Poista
 4. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Mulla itellä on tiedossa huhtikuun puolessa välissä viiden päivän reissu Göteborgiin ja Köpikseen, toukokuun puolessa välissä viideksi päiväksi Gdanskiin, kesäkuussa kolmeksi viikoksi kiertämään Eurooppaa (ja vielä ihan yksin, hui!) ja elokuun lopussa vielä viikoksi Barcelonan aurinkoon! Oon päättänyt, että nuorena sitä täytyy matkustaa, sitä kun ei koskaan tiedä koska se muuttuu mahdottomaksi, tai ainakin vaikeammaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sulla on kyllä reissuja tulossa, ihanaa! Minäkin mietin vielä heinäkuuksi jotain reissua ja voisinkin Hulluilta Päiviltä käydä lennot nappaamassa :)

   Poista
 5. Oi ihanalta kuulostaa reissu aurinkoisiin maisemiin! :) Voisitkohan muuten joskus tehdä postauksen lenkkarikokoelmastasi? :)

  -Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei laitanpa juttutoiveen korvan taakse! :) Kiitos!

   Poista
 6. Mukavaa matkan odotusta! Äkkiä se aika kuluu :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.