Rovaniemellä

Minä hyppäsin perjantaina Rovaniemelle viemään junaan ja tulin tänne moikkaamaan perhettä ja kavereita. Viikonloppuna on täälä pohjoisessakin ollut aivan upeat aurinkoiset säät, ja tänään otettiinkin siitä kaikki irti käyden pitkä kävelylenkki jäällä koirien kanssa. Hieman koulujuttujakin on pitänyt tehdä, sillä palautin tänään graduni alkuraportin ensi perjantain seminaariin. Nämä kaksi ensimmäistä opintovapaaviikkoa on menneet kyllä hurjan nopeasti, mutta onnekseni voin kertoa että olen myös saanut jo jotain aikaiseksikin. Toivo elää, että kesäkuussa juhlia vietetään :)

takki Benetton // laukku LV // huivi Burberry (lainassa äidiltä) // pipo Global

Tässä asussa käytiin äidin kanssa lauantaina kiertelemässä hieman kaupungilla. Jokohan sitä kohta saisi korkata kevättakit käyttöön? Minä en löytänyt mitään, mutta ehkä ihan hyvä niin. 

Huomenna palaan takaisin Ouluun ja palaan takaisin puuratamaan gradun pariin. Toivottavasti teilläkin on ollut mukava ja aurinkonen viikonloppu!

-Linda

6 kommenttia

 1. Uusi laukkusi on kaunis ja kiva kun hieman erilainen. Kynnet ja huulipuna on niin sävy sävyyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! :) Ei tule ihan jokaisella vastaan. Ja on muutenkin tosi kätevä malli.

   Poista
 2. Kyllä sitä aina pitää vanhempia tavata. vaikka deadlinet yms. paukkuu :) Itse vietin viikonlopun enimmikseen poikaystäväni kanssa, mutta viikonloppuun mahtui myös hyväntekeväisyysjärjestön koulutustilaisuus. Täytyy kompata tuota Haveaniceday1:n kommenttia; laukkusi messenger-malli tuo virkistävää vaihtelua ainaisiin neverfulleihin, joita näkyy blogeissa tuon tuosta :) Se on myös todella kaunis. Hyvän valinnan olet tehnyt laukun suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitää :) Pitäisi käydä useamminkin. Ja olen samaa mieltä laukusta! Kiva kun ei tule jokaisella vastaan. Toki ymmärrän miksi Neverfull on niin suosittu ja yleinen, mutta välillä se hieman harmittaa :)

   Poista
 3. Tuo laukku on kyllä ihana, käy loistavasti! Kynsilakkakin jo niin keväinen. :) Pitää muuten kysyä, osaisitko suositella Rovaniemeä asuinpaikkana, voisitko kuvitella palaavasi sinne tulevaisuudessa? Mitkä ovat Rovaniemen hyviä, entäs huonoja puolia, millaisia ihmiset ylipäätään ovat, eroavatko paljon oululaisista? Vähän punnitsen, kannattaisiko pohjoiseen suunnata lähitulevaisuudessa vai ei, kokemuksia olisi mukava kuulla. :)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten kiva tuo laukku onkaan! Nappiostos! :)
  Ihanaa pääsiäisen odotusta!
  xx J

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.