On pimeys ohi

Saako haaveilla jo kesästä? Saa, kyllä saa! Tänään luulin nukkuneeni pommiin, kun aamulla oli jo niin valosaa ettei edes lamppu tarvinut sytyttää. Viime kesä oli ihan mahtava säiden suhteen, ja toivon mukaan myös ensi kesänä saataisiin nauttia upeista helteistä. En malta odottaa sitä, että riittää kun pukee päälle shortsit ja topin, ja jalkoihin voi sujauttaa keveät ballerinat tai sandaalit. Pieni varaslähtö kesään onkin tiedossa jo toukokuun alussa varatulla aurinkomatkalla. Tiedossa on viikon verran altaalla ja rannalla löhöilyä, täydellistä rentoutumista siis vain.

Nettikauppoihin on rantautunut mitä ihanempia kevät- ja kesävaatteita, joita olenkin ehtinyt jo muutamaan otteeseen kuolata. Jonotan tällä hetkellä kirppispöytää ja silloin aionkin tehdä kunnon inventaarion vaatekaappiini. Samalla näen mitä vaatteita on jo tarpeeksi, mitä kaipaisin ehkä hieman lisää. Nyt kun ajattelen kaipaisin hieman lisää, noh, kaikkea! Se mistä minulla ainakin on ihan oikeasti pula, on konttorikelpoiset hameet. Väreistä minua miellyttää tänä keväänä kaikki pastelliset sävyt, mutta aivan erityisesti olen ihastunut vaaleansiniseen. Kokosin muutaman asun, joillaset voisin pukea päälleni vaikka heti, jos säät niin sallisi. Mielellään hieman ruskettuneiden säärien kanssa toki ;)


laukku Louis Vuitton // pusero Mint&Berry // aurinkolasit Ray-Ban
tennarit Converse // hame Benetton
laukku Ralph Lauren // pusero Topshop // aurinkolasit Ray-Ban
sandaalit Buffalo // shortsit Mint&Berry
aurinkolasit Céline // pusero Vila // laukku Furla
hame New Look // ballerinat Pretty Ballerinas


Mikä näistä asuista on teidän lempparinne? Odotatteko kesäpukeutumisessa jotain tietty aivan erityisesti?

-Linda

(linkit mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.