Naistenpäivä

Ihanaa naistenpäivää teille kaikille upeille naisille siellä ruudun takana! :)

Tämä viikonloppu on mennyt täysin rentoillessa. Eilen oli Oulussa aivan kamala koiranilma, vettä satoi kaatamalla vaakatasossa koko päivä, joten juurikaan ei tarvinut käydä ulkona nenää näyttämässä. Tänään on tuuli onneksi laantunut, ja aurinkokin pilkistää pilvien lomasta. 

Tällä viikolla olen aloittanut opintovapaani ja päivät on menneet tiiviisti yliopistolla. Yliopistolla onkin ollut melko hiljaista, sillä täällä on ollut tämän viikon talviloma. Ihan hyvin on kirjoitushommat lähteneet jo käyntiin, mutta paljon on töitä edessä. Gradun kirjoittaminen on muuten todella uuvuttavaa, ja olen joka päivä kotiin tultuani ollut ihan naatti! Olo on myös ollut hieman nuhainen ja salilla on tuntunut erityisen raskaalta, mutta en aio kyllä nyt tähän väliin sairastua! :)


Tänään ei ole sen kummempia suunnitelmia, Bauhaussissa pitäisi kyllä kävästä ja jos sitä salillekin selviäisi. Tai sitten vain nautin olostani ja leipomistani minttusuklaamuffinseista sohvannurkassa, päivä näyttää ;)

-Linda

4 kommenttia

 1. Uh minttusuklaamuffinit kuulostavat herkulta! Vaan meikän herkkupäivä oli eilen... :D

  Kivaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mulle oli viime viikko kokonainen herkuttelu viikko... Tällä viikolla voin jo tuulettaa kun olen 2 päivää selvinyt ilman karkkia, haha!

   Poista
 2. Hyvää naistenpäivää myös sinne! :) Pakko kysyä mistä olet noin kauniin tarjottimen löytänyt?

  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu ihan vain Prismasta, mutta aikaa on jo jonkin verran. Olen kyllä nähnyt siellä jälkeenpäinkin saman tyylisiä :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.