Kattokruunu

Sisustuspostauksia ei ole juurikaan vielä herunut, sillä hommat on vieläkin kesken. Enkä usko että ihan hetkeen täysin valmista tuleekaan, sillä tällä hetkellä minun täytyy keskittyä graduun niin täysillä kuin vain suinkin pystyn, mutta ehkäpä voisin jakaa silloin tällöin jotain yksityiskohtia :)

Kun asuntokaupat viime syksynä oli lukkoon lyöty, hyökkäsimme heti äidin kanssa kiertelemään rautakauppoja laminaatteja ja välitilalaattoja etsiskellen. Rovaniemen Lakkapäällä (josta muuten tilasin keittiön, keittiötason, laminaatit ja välitilalaatat) iskin lamppuosastolla silmäni katossa kimmeltävään kattokruunuun. Kattokruunu, minulle? En ehkä ensimmäisenä olisi uskonut kattokruunua hankkivani, sillä se nyt ei varsinaisesti mukaile simppeliä ja selkeälinjaista sisustustyyliäni. Mutta välillä on kiva poiketa siltä tavalliselta uralta, eikös? Kattokruunun visioin heti makuuhuoneen kattoon, ja en voisi enempää tyytyväinen siihen olla, nyt kun se on paikoillaan. Lamppuhan ei ole aitoja kristalleja nähnytkään, mutta on mielestäni silti erittäin kaunis. Kattokruunu on Markslöjdin Gränsö niminen kruunu, ja tätä löytyy useammasta rautakaupasta ihan googlaamalla.Sain eilen vihdoin itseäni niskasta kiinni ja aloin muokkaamaan blogin pohjaa hieman modernimpaan  päin ja illasta vierähtikin useampi tunti html-koodien maailmassa. Älkää siis ihmetelkö, jos ulkoasu näyttää välillä hassulta, sillä pikku vahinkojankin saattaa välillä koodia muokkaillessa käydä ;) Mutta voi niitä tuuletuksia kun vääntämisen jälkeen saan jonkin koodin toiminaan! Uusi bannerikin on mietinnän alla, vaikka tykkäänkin kyllä edelleen kovasti tuosta vanhastakin. Onko teillä jotain toiveita ulkoasun suhteen? :)

Mitä tykkäätte kattokruunusta? 

-Linda

10 kommenttia

 1. Tuo lamppu on aivan ihjana <3 voisin hyvinkin kuvitella sen meidään olkkariin, sitten kun talonremppa on joskus tehty!

  http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mielestäni ole kovin pahan hintainenkaan, paljon kalliimpiakin kun löytyy! :)

   Poista
 2. Voi vitsi tosi ihana lamppu! :) Sopii varmasti makkariin älyttömän hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se passaa sinne kyllä tosi hyvin! Laitan joskus myöhemmin lisää kuvia vähän laajemmalta alueelta :)

   Poista
 3. Sekä kattokruunu että ulkoasu näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattokruunu, minusta kimallus ja kristallit sopivat simppeliin sisustukseen.

  VastaaPoista
 5. Kyllä kattokruunu miellyttää silmää ainakin täällä! Olen vasta muuttanut Ouluun, mukava lukea blogia, jossa välillä vilahtavat nämä uudet maisemat. :) Muutenkin postauksesi ovat aiheeltaan mielenkiintoisia ja kuvat niin kauniita! Osaisitko suositella täältä Oulusta kampaajaa? Myös kulmakarvat täytyisi käydä värjäytyämässä jossain, mutta kun olen uusi täällä, enkä keneltäkään tutultani ole saanut luotettavaa neuvoa, nii osaisitko siihen suositella paikkaa ja tekijää? :) Kiitos jo etukäteen, jos osaat neuvoa! Tsemppiä opiskeluiden loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti mukavista sanoistasi ja tsempeistä! :) Minä olen itseasiassa käynyt viimeisen vuoden ajan Prisma Limingantullissa sijaitsevassa Prisma kampaamossa (arinakampaamot.fi) ja parilla viimeisellä kerralla olen käynyt siellä Annika nimisellä kampaajalla, johon olen ollut häneen todella tyytyväinen! Hinnat ovat mielestäni tosi edukkaat moniin muihin paikkoihin verrattuna :) Kauneushoitolana suosittelen sitten Kauneushoitola Harmonya, jossa kannattaa kokeilla myös aivan ihania Jurlique luonnontuotteilla tehtäviä kasvohoitoja!

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.