Details of my home

Blogissa on ollut tällä viikolla hieman hiljaisempaa, sillä päivät olet viettänyt yliopisto kirjastolla nenä kiinni tietokoneessa gradua eteenpäin näpytellen, joten kotona ei enää ole riittänyt puhtia alkaa kirjoitella. Opintovapaata on enää jäljellä kaksi viikkoa (aika menee niin nopeaa!!), joten viimeisiä viedään! :)

Tänä viikonloppuna sain vieraakseni äitini ja siskoni. Heidän tulo tiesi ankaraa sisustamista, sillä äitini ei millään malta olla laittamatta paikkoja kuntoon. He kävivät tulomatkalla Haaparannan Ikeassa, ja toivat mukanaan muutaman puutuvat jutun. Asunnon tilanne etenikin taas huomasti, kun sain eteisen kenkäkaapin ja maton paikoilleen. Kenkäkaappia voisin kuvailla myöhemmin hieman paremminkin, se on tosi kiva! Tässä kuitenkin jotain pieniä maistiaisia ympäri kotia :)Makuuhuone sai sängylle pari uutta tyynyä ja uudet mustavalkoisen petivaatteet. Seinän takana oleva seinä olisi tarkoitus tapetoida, mutta vielä en sitä ole saanut aikaiseksi. No mikäs kiire tässä enää on ;)Olohuoneen nurkkaan tuli myös uusi pöytä. Ensin meinasin tuunata pöydän tällä tavalla, mutta koska pöytiä olisikin mustan lisäksi myös valkoisina, päätin jättää pöydän ainakin toistaiseksi sellaiseksi kuin se on. Pöytää ei ole hinnallakaan pilattu, sillä se maksoi Ikeassa vain noin 20 euroa.Seuraavaksi olisikin vuoro tarttua käsiksi olohuoneen toiseen nurkkaan, jonne pitäisi asentaa tapettia ja laittaa tauluja seinään. Olohuoneen ikkuna kaipaisi myös laskosverhot, sillä ikkunan peittona ei tällä hetkellä ole mitään. Täällä alkaa olla kyllä jo niin kivannäköistä, että ei voi muuta kuin hymyillä ympärille katsellessa :)

Mitä tykkäätte näistä pienistä yksityiskohdista?

-Linda

2 kommenttia

  1. Tosi kiva tuo sivupöytä! Minkä niminen se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Vittsjö niminen! :) Ikean sivuilla sitä löytyy vain mustana, mutta Haaparannan myymälästä oli löytynyt myös valkoisena.

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.