Ystävät

Hei ystäväiseni, toivottavasti teillä on ollut ihana päivä :) Vaikka ystävänpäivä on "amerikkalainen höpötys", on mielestäni kivaa kuinka nykyään ystävänpäivää juhlitaan Suomessakin. Tällaisia positiivia ja hyvänmielen juhlia ei voi olla liikaa, ja ajankohtakin osuu sopivasti joulun ja kevään väliin. Ystävänpäivä on mielestäni omistettu ystäville, rakkaille ja perheelle - kaikile elämän tärkeimmille ihmisille.


Itsellä on ollut tosi mukava päivä, mutta ihan nappiin ei ruokapuolen kanssa mennyt... Oltiin kaverin kanssa suunniteltu jo alkuviikosta että haetaan sushia Yuki Sushi sushiravintolasta. Ravintola mainosti alkuviikosta ystävänpäivätarjousta ja take away annokset oli siinä vielä edullisempia. Mentiin paikalle puolitoista tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa, ja ovessa oli jo lappu jossa luki etteivät he osta vastaan enää tilauksia. Anteeksi, mitä? Paikalla asiakkaita taisi olla kahdessa pöydässä, eli ravintola käytännössä tyhjä. Mentiin vielä sisään kysymään, että eikö takeaway annoksia enää saa, ja näin oli asian laita. Lähdimme kyllä suu auki ravintolasta ulos ja voitte varmaan kuvitella, kuinka vaikea on hieman ennen kuutta illalla saada paikkaa mistään ravintolasta. Kiersimme noin tunnin ajan useita ravintoloita vain kuullaksemme paikan olevan täynnä ja jonojen pöytiin pitkät. Lopulta päädyimme pizzaravintolaan ja sanomattakin varmaan selvää, että oltiin todella pettyneitä. Aion kyllä ehdottomasti antaa sushiravintolalle negatiivista palautetta asiasta, sillä onhan se nyt aivan uskomatonta, että mainostetaan tarjousta ja sitten ravintola ei varaudu tarvittavalla määrällä henkilökuntaa, vaan reilusti ennen sulkemisaikaa on jo lappu luukulla.

Onneksi päivä oli muuten tosi onnistunut ja ilmakin suosi, niin tällainen takapakki ei koko päivää pilannut. Oletteko te juhlistaneet ystävänpäivää jotenkin? :)

-Linda

2 kommenttia

  1. Kuulostaa ihan meidän eiliseltä illalta kaverin kanssa! Oltiin mattimyöhäsiä, eikä saatu pöytävarausta enää mihinkään ravintolaan ja mietittiin päämme puhki, että mitäs sitä sitte nälkäisenä söisi. Sain kuitenkin autossa loistoidean, että haetaan sushia mukaan, kun tarkoitus oli kerran juoda muutama lasillinen viiniä mun luona. No astuttiin sitten Hanko Sushin ovista sisään tilaamaan, kunnes tarjoilija sanoi, että ruuassa menee noin 1,5 tuntia. Siis mitä??? Joo ei todellakaan jääty odottamaan, vaan kotimatkalla poikettiin hakemaan pizzat mukaan :D Eli aikalailla samat ajatukset ollu meillä! :D

    VastaaPoista
  2. Ikävä kuulla teidän illasta! Kyllä se ravintola olisi pitänyt siinä kampanjaa tehtäessä huomioida tarjouksen suuren suosion. Ymmärrän kyllä pettymyksen. Olimme seuralaiseni kanssa varanneet pöydän tunnelmallisesta ravintolasta joten meillä ilta meni ihan hyvin.

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.