Ystävänpäivätarjous

Mielestäni mikään muu ei inspiroi liikkumaan niin paljon kuin uudet treenivarusteet! Kun avaa paketista parin uusia urheilukenkiä tai ostaa mitä herkullisimman värisen treenitopin, on niitä päästävä heti testaamaan tositoimissa. Vai mitä? Oma urheiluvaatevalikoima kaipaisi hieman päivitystä ainakin uusien trikoiden muodossa, enkä panisi pahaksi uuttaa pari kunnon lenkkareitakaan. Mutta minä nyt olenkin sellainen lenkkarihamstraaja, että siinä ei taida olla mitään uutta!

Zalando tarjoaa loppuviikon ajan ystävänpäivän kunniaksi koodilla YSTAVANP -15% alennuksen yli 100 euron ostoksesta, joten jos myös sinun urheiluvaatteet kaipaisivat uudistusta saisi myös näistä kollaasin herkuista pienen alennuksen.


En ehkä pysty valitsemaan lemppariani kollaasista, mutta oman kokemuksen perusteella voi hehkuttaa erityisesti noita korallisia Rosheruneja! Itse omistan ne tällä hetkellä mustavalkoisina, mutta en voi vannoia etteikö tähän tulisi muutos vielä kevään aikana ;) Tossut kun ovat jalassa superkeveät ja mukavat.

Urheiluvaatteiden lisäksi alennuskoodi koskee lähes Zalando valikoimaa, joten nyt kannattaa miettiä onko valikoimassa jotain jo pidemmän ajan haluamaasi! :)

-Linda

Koodin ehdot: Etu voimassa 12.-15.2.2015 | tilauksen vähimmäisarvo 100,00 € | edun voi käyttää vain kerran ja se on lunastettava ennen tilauksen vahvistamista | ei voida vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin | ei koske jo alennettuja tuotteita | ei välttämättä koske kaikkia tuotemerkkejä

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.