To do list: Gradu

Melkoine viikko takana. Töissä on ollut kiire saada hommat sellaiseen kuntoon, ettei mikään jää pahasti kesken ennen opintovapaalle jääntiä. Tänään olikin sitten viimeinen työpäivä hetkeen, sillä maanantaina kävelenkin työpaikan sijasta bussipysäkille ja hyppään yliopistolle menevään linja-autoon. Kävinkin tänään jo kaupungilla lataamassa pitkästä aikaa bussikortin ja samalla nappasin mukaani perinteisen perjantaipuskan.


En oikein edes tajua vielä, etten mene ensi viikolla töihin. Ehkäpä se johtuu siitä, että viikkorytmini ei sinänsä muutu millään tavalla, sillä aion herätä samaan aikaan kuin ennenkin, mutta menen vain aamulla eri paikkaan. Olen kyllä aika innoissani, että pääsen vihdoin kunnolla graduni kimppuun! Olisi niin mahtavaa valmistua kesällä, ja aion kyllä tehdä nyt kaikkeni, jotta niin kävisi! :)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Linda

14 kommenttia

 1. Mäki voisin alkuviikosta tulla lipastolle tekemään rästitehtäviä. Ruokatreffit? ;)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä gradun kanssa :) Sama operaatio täällä (tälläkin hetkellä..), haluan valmistua toukokuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Tsemppiä siis sinnekin! Minulla olisi mahdollista se kesäkuun valmistumispäivä, mutta töitä on vielä paljon sitä ennen tehtävä!

   Poista
 3. Uskon, että saat sen nyt tehtyä!!! Voin luvata todella mahtavan olon, kun saat sen valmiiksi ja paperit ulos yliopistosta!!! Go Linda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Voin vaan kuvitella sitä fiilistä, se on varmasti uskomaton :D

   Poista
 4. Tsemppiä! :) Mullekin on tullut tavaksi ostaa lähes joka perjantai puska kukkia kauppareissulta, piristää niin ihanasti alkavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! :) Leikkokukat on kyllä niin ihania ja lähes joka perjantai tulee kimppu ostettua :)

   Poista
 5. Hurjasti tsemppiä gradun tekoon! <3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä graduun Linda! Jos alkaa ahdistaa, niin kannattaa pitää mielessä, että tuo on vaan sellainen projekti mikä on pakko saada tehtyä - lopputulos palkitsee sitten monin verroin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lotta! :) Ja näinhän se on pakkopullaa, mutta lopussa kiitos seisoo! :D Kunhan vain nyt saa sen tehtyä, ja thats it! :D

   Poista
 7. Tsemppiä! Saanko kysyä millä kameralla ja minkälaisella objektiivilla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla on Olympuksen PEN E-PM1 ja 45mm objektiivi.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.