Ray-Ban Erika & alennuskoodi

Vasta viime kesänä pääsin jotenkin kunnolla aurinkolasien makuun. Koska joudun käyttämään silmälaseja koko ajan, on aurinkolaseja aiemmin tullut käytettyä melko vähän, sillä omistan vain yhden vahvuudelliset aurinkolasit. Viime keväänä hankin kuitenkin kunnon piilolinssit, joita käytinkin sitten kesällä ahkerasti lähes päivittäin ja samalla se mahdollisti erilaisten aurinkolasien käytön.  

Viime viikolla sain postin mukana Sunglasses Shopista yhteistyön tiimoilta uudet Ray-Banin Erika aurinkolasit. Jollen ihan väärin muista niin tämä malli taisi tulla Ray-Banin valkoimiin viime keväänä ja ihastelin sitä jo silloin. Mallin hieman pyöreä muoto ja sirot sangat on mukavaa vaihtelua Ray-Banin perinteisempiin malleihin verrattuna. 


Yhteistyöhön Sunglasses Shopin kanssa oli helppo lähteä, sillä liike oli minulle jo entuudestaan tuttu, koska olen aiemmin tilannut sieltä itselleni kolmet aurinkolasit. Hinnat ovat yksinkertaisesti lyömättömät ja merkki ja malli -valikoimat todella laajat. Verkkokaupan valikoimista löytyy Ray-Banin lisäksi muita huippumerkkejä kuten Celine, Dior, Gucci, Chanel, Prada, Versace ja Oakley. Eli kaikki mitä kuvitella saattaa luksumerkeistä perinteisempiin aurinkolasivalmistajiin. Kaikki merkit löydät täältä. Ray-Banilta löytyy niin perinteisiä Aviatoreita, Clubmastereita kuin Wayfarereitakin kaikissa mahdollisissa linssin ja sankojen väreissä. Kaikki merkin aurinkolasit löydät täältä. Alehuntterille perinteiseen tapaan hintavertailua on melko paljon tullut harrastettua, eikä Sunglasses Shopin hintoja voittanutta ole.


Mikäli sinulla on tarvetta päivittää aurinkolasisi tulevaa kevättä ja kesää varten, sain yhteistyön merkeissä lisäksi alennuskoodin teille lukijoille jaettavaksi. Koodilla DIARIES10 saat -10% alennuksen jo valmiiksi edullisista hinnoista. Itseä kuumottaisi vielä nämä upeat perinteiset Clubmasterit, joiden hinta jäisi koodin jälkeen alle sataseen... Koodi on voimassa 19.-26.2., joten sen verran on aikaa miettiä ;)

-Linda

Postaus toteutettu yhteistyössä Sunglasses Shopin kanssa.

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.