Pohdintaa silmälaseista

Tällä hetkellä käytössä olevat silmälasini ovat reilu pari vuotta vanhat, ja olen alkanut kaipaamaan niihin vaihtelua. Silmälaseja tulee pidettyä lähes päivittäin, vain kesäisin käytän piilolinssejä enemmän, kun haluan käyttää aurinkolaseja monipuolisemmin. Tykkään isoista silmälaseista, jotka selkeästi näkyy ja tuovat ilmettä kasvoille. Nykyiset lasini ovat minulle yhä edelleen mieluisat, mutta olisihan se kiva jos olisi toiset, niin ei aina tarvitsisi käyttää samoja. Ideaali tilanteessa omistaisin useammat mieluisat lasit, jolloin laseja voisi vaihdella asun ja sen hetkisen fiiliksen mukaan. Usein hyvännäköisistä silmälaseista joutuu kuitenkin maksamaan sievoisen summan, joten tuollaiseen lasien hamstraamiseen en ainakaan vielä voi alkaa ;)

Pari viikko sitten oli äitini ja tätini Oulussa käymässä ja kävimme kokeilemassa silmälaseja. Löysinkin pian itseäni miellyttävän mallin Ray-Banilta. Lasit ovat hyvin clubmaster tyyppiset, ja toimivat minusta laseinakin oikein hyvin. 

kuva Asos.com

Nyt mietin, pitäisikö vai eikö pitäisi? Satsata uusiin laseihin nimittäin. Kokeilemani malli oli tuo ylhäällä näkyvä tortoise hopeisilla metalliosilla ja näyttikin oikein hyvältä. Pitäisi ehkä myös käydä kokeilemassa jossain mustia vastaavia, sillä nykyiset lasini ovat ruskeat, mutta toisaalta malliltaan hyvin erilaiset.

Mitä mieltä te olette näistä? :)

-Linda

8 kommenttia

 1. Ihanat lasit, enpä ole ennen törmännytkään tähän malliin! :) Hankin vasta ensimmäiset lasini ja nekin oikeastaan vain päätetyöskentelyyn. Tuntuu, että olen jo nyt kyllästynyt malliin, joten ymmärrän kyllä "tuskasi" :D Koko valintaprosessi tuli vähän yllättäen eteen, niin en oikein ehtinyt edes tutustumaan vaihtoehtoihin. Nämä ovat kyllä superstylet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen tainnut joskus aiemminkin kokeilla tätä, mutta nyt voisi olla uusien hankinta todella ajankohtaista! :) Silmälasien valinta kannattaa kyllä tehdä huolella, mutta toisaalta jos löytää pian itselleen miellyttävän mallin, niin mikäs sen helpompaa!

   Poista
 2. Päheet! Mä kävin tänään juurikin hakemassa uudet silmälasini ja ei voi muuta sanoa, kuin että uusista laseista tulee kiva fiilis! Joten sanoisin, että anna palaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! :) Uudet lasit todella ovat niin piristävä juttu!

   Poista
 3. Tiedän tunteen, olisi niin kivaa omistaa useammat lasit. Mutta kun ne ei vaan olekaan mitään ilmaisia. Mun piilareiden käyttö painottuu myös enemmän kesälle.. Veikkaanpa, että nuo lasit käy sulle kyllä hyvin. Mutta kannattaa varmaan just käydä mahdollisimman moni vaihtoehto läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää testailla kyllä muitakin malleja vielä, mutta voi olla ettei tämän mallin voittanutta ole! :)

   Poista
 4. Olen vähän kray kray silmälasien suhteen ja itseltäni löytyy neljät. :-D Rakastan vaihdella ja niillä saa eri tavalla särmää simppeliinkin asuun! Tosin hankin kolmet niistä asuessani Shanghaissa, missä silmälasien teettäminen ei maksa lähes mitään (kehykset ja linssit vahvuuksilla optikolla yhteensä n. 10-15€ edullisimmillaan!). Go for it! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisipa minullakin noin monet! :D Olet aivan oikeassa, laseilla voi muuttaa asuja paljon. Olisi kiva omistaa jotkin hieman räväkämmätkin lasit, vaikka viininpunaiset! Olen sellaisia joskus kokeillut ja ne sopi yllättävän hyvin :D Siis MITÄ?! Noin halvalla! So unfair! :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.