Mokkanahkainen aleostos

En ole pitkään aikaan ostanut itselleni vaatteita, ja alennusmyynnitkin meni lähes kokonaan ohi remppakiireiden vuoksi. Nettikauppoihinkan en päässyt tekemään tuhoja, sillä vuoden vaihteessa minulla ei ollut nettiä käytössä. Pari viikkoa sitten ehdin kuitenkin hieman selata nettikauppojen tarjontaa ja laittaa pienen tilauksen menemään.

En ole moneen vuoteen omistanut nahkatakkia. Lukiossahan ei muissa takeissa kuljettukaan, mutta sen jälkeen en ole löytänyt itseäni miellyttävää mallia. Päheät nahkarotsit ovat kyllä aina näyttäneet hyvältä muilla, mutta itseni päälle pukiessa olen näyttänyt jotenkin hölmöltä. Nyt löysin kuitenkin tarpeeksi "pehmeän" vaihtoehdon alennuksesta Mangon valikoimista. Vaaleabeige mokkanahkatakki ei ole liian raju, mutta malliltaan ja materiaaliltaan oikein kiva. 


Olen käyttänyt viimeiset kolme kuukautta Canada Gooseani putkeen, enkä malta odottaa että pääsisin ulkoiluttamaan kevättakkeja. Nahkatakilla ei taida tarjeta ulkona vielä pariin kuukauteen, mutta sitten kun tarkenee, olen valmis! Saa nähdä innostunko tämän takin myötä kokeilemaan myös mustaa vastaavaa ;)

Millainen nahkatakki miellyttää sinua eniten?

-Linda

4 kommenttia

 1. Mulla on sama juttu, ettei nahkatakit tunnu ollenkaan omalle jutulle, vaikka rouheat biker-rotsit näyttää muilla niin hyville! En kyllä ehkä vetäisi niskaan mokkatakkiakaan, mutta jälleen kerran - uskon, että on kyllä upea sulla varmasti! :) Joten omalla kohdalla homma on edelleen sellainen, että skippaan nahan vaatteissa ja tyydyn vaan asusteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäköhän juttu näissä nahkatakeissa on, kun useammasta ne tuntuu itsellä päällä hölmöltä, mutta muilla näyttää hyvältä? Ehkä se on joku päänsisäinen juttu :D En malta odottaa että pääsen testaamaan takki tositoimissa, asukuvia varmasti tulossa :)

   Poista
 2. Tilasin saman takin alesta (hinta oli niin hyvä, etten voinut vastustaa!) ja ihan samoja ajatuksia mullakin oli. Tähän saakka bikerit on näyttäneet hyviltä muilla, mutta ei itselläni.. Tää takki on kuitenkin täydellinen, ihanan värinen ja istuu kuin hansikas! :) Nyt se kevät ja pian kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta tosiaan oli hyvä ja takin väri on ihana! Odotan innolla että nään kuvia kuinka sinä yhdistelet takin inspiraation toivossa! ;)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.