Kevään merkkejä

Ihanaa, viikonloppu! Tämä viikko on ollut jotenkin todella tahmea, olen ollut tosi väsynyt, töissä on ollut kova kiire ja olokin on ollut jotenkin kummallinen. Välillä olen miettinyt onko flunssa tulossa päälle kun päätä on särkenyt useampana päivänä, mutta ainakin toistaiseksi olen siltä säästynyt. Huomenna aion ottaa kyllä kaiken ilon irti siitä, että saan nukkua niin pitkään kuin haluan!

Mutta tiedättekö mikä sai minut tänään todella iloiseksi? Aurinko! Tänään aamulla kävellessäni töihin huomasin ettei aamulla kahdeksalta enää olekkaan sysipimeää ja töistä neljältä lähdettyä oli vielä valosaa. Aivan ihanaa, niin se vain kevät sieltä tulee! Toinen varma merkki keväästä on kauppoihin rantautuneet tulppaanit, joita onkin tullut roudattua kotiin jo useampi puska, ne kun ovat lemppareitani.


Viikonlopulle ei ole kummoisia suunnitelmia, koulujuttuja olisi tehtävänä. Niinpä niin, koulujuttuja. Sivupalkissa on lukenut teksti "viittä vaille valmis ekonomi" jo pidempään ja tämän vuoden missio on saada pyyhittyä tuo etuliite viittä vaille posis. Tarkoituksena onkin kertoa siitä myöhemmin hieman tarkemmin.

Toivotan teille ihanaa, rentouttavaa ja toivon mukaan aurinkoista viikonloppua!

-Linda

2 kommenttia

  1. Hihi, täälläkin paistoi tänään aurinko! Kyllä mieltä lämmitti :) Ihanaa viikonloppua Linda ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se aurinko vaan saa heti paremmalle tuulelle :) Tänäänkin paistoi jonkin aikaa. Ihanaa viikonloppu Reetta <3

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.