Kartell Gè

Tässä omaa kotia laitellessa on oppinut yhtä jos toista. Muun muassa sen, että kattovalaisimista kannattaa tarkistaa ensin millä mekanismilla ne kytketään ja kuinka ne kiinnitetään kattoon. Asunnossa on tällä hetkellä kolme kattovalaisinta, kaikki uusia, ja jokaisen kanssa oli pieniä ja osan kanssa hieman isompiakin ongelmia. Olen juossut Prisman rautsiosastolla useampia kertoja, muun muassa tietyn paksuisia ruuveja tai pistokkeita hakemassa. 

Kartellin Ge valaisimen ostin jo syksyllä Hulluilta päiviltä, jossa se oli hyvässä alennuksessa. Siitä saakka lamppu on majaillut laatikossaan, sillä en kokenut tarpeelliseksi alkaa asentamaan lamppua enää vanhaan asuntoon. Luin netistä etukäteen ettei lampun asentaminen kattoon ole ihan yksinkertaisimmasta päästä, ja ei tosiaan ollutkaan, mutta siinä se nyt on. Lamppu on tuo keittiöön todella paljon valoa, mikä on hyvä, sillä toisella seinällä keittiössä on vain liesituulettimen valot. Ja onhan tuo vain kertakaikkisen kaunis :)


Asunnosta ei vielä juurikaan ole tullut postauksia, sillä täällä on paikat vielä sillä tavalla kesken, etten halua esitellä niitä ennen kuin kaikki on valmista. Keittiö on oikeastaan ainoa paikka, joka on aikalailla valmis, toki jossain vaiheessa ostan uuden ruokapöydän, mutta esittelen sen varmasti piakkoin. Eteisen vaatekaapista puuttuu takaa seinälevy, ja samalle seinälle ja makuuhuoneeseen on tarkoitus asentaa vielä tapetit. Taulut etsivät vielä paikkojaan ja muutama tärkeä huonekalukin odottaa vielä hakuaan Ikeasta. Kiireiden helpotettua helmikuun lopulla olisi tarkoitus saada nekin haettua.

Nyt pari viikkoa tätä kotia asustaneena, voin kuitenkin jo henkäistä ihastuksesta. Onhan täällä aivan pirun nättiä :) 

-Linda

1 kommentti

  1. On tuo kyllä vaan niin kaunis lamppu! <3 Hei, arvaappa, ostin vuosi sitten lampun uuteen kotiin ja se on vieläkin laatikossaan... :'D Katon kiskoihin tarvittavien adaptereiden ostaminenhan on niin ylitsepääsemättömän vaikeaa, haha!

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.