Inspiraatiota mokkatakille

Uudesta mokkatakistani innostuneena selailin nettikauppoja kooten pari kollaasia takin ympärille. Ja voi pojat, tovihan siinä vierähti! En ole pitkään aikaan selannut nettikauppoja kunnolla, ja olinkin aivan innoissani kaikesta uudesta ja keväisestä. Pitääkin listatata myöhemmin ostoslistaa tulevalle keväälle ja kesälle.

Mutta nyt siihen mokkatakkiin ja asuihin. Kokosi kaksi hyvin erityyppistä asua, joista kummankin voisin pukea ylleni. Minullahan tunnetusti ei ole mitään tiettyä tyyliä, välillä (tai melko usein!) tykkään pukeutua lenkkareihin ja farkkuihin, kun taas toisena päivänä pistän ylleni tyttömäisen mekon. 


neule Selected Femme // mokkatakki Mango // farkut River Island // aurinkolasit Ray-Ban
lenkkarit Nike // laukku Michael Kors 

Tässä ensimmäisessä asussa pukisin jalkaani suosikkini valkoiset Air Maxit revittyjen farkkujen kanssa. En tiedä mistä ihmeestä tämä suuri rakkaus lenkkareita kohtaan on roihahtanut, mutta liekki ei tunnu sammuvan sitten millään! Air Maxit jakaa mielipiteet aika lailla joko niitä rakastaviin tai vihaaviin, ja itse kuulun ehdottomasti tähän ensimmäiseen. Nuo tossut ovat vaan niin mukavat jalassa, että parempia saa todella hakea. Nenälle iskisin Ray-Banin Clubmasterit, jotka muuten on ehdottomasti saatava täksi kesäksi, ne vaan on niin makeat! Michael Korsin pussukkamalliseen Jules laukkuun iskin silmäni viime kevänä, kun siitä oli aivan upea sitruunankeltainen versio, mutta sitä ei tietenkään saa enää mistään.

pitsimekko Molly Bracken // mokkatakki Mango // aurinkolasit Ray-Ban
ballerinat Pretty Ballerinas // laukku Ralph Lauren

Toisessa asussa pitäisi kevät ollakin sitten jo pidemmällä, sillä pitsimekolla ja ballerinoilla ei taida vielä muutamaan kuukauteen tarjeta. Ray-Banin Erika malli ihastutti minua jo viime kesänä suuresti ja itseassa kyseinen pari on tällä hetkellä matkalla luokseni! Tämän kevään teema on itselläni ehdottomasti aurinkolasit, sillä olen bongannut jo useamman mallin jotka haluaisin itselleni hankkia.

Miltä nämä asut näyttää teistä? Mitä sinä pukisit mokkatakin kanssa?

-Linda

Ps. Myöhemmin tällä viikolla listaan tuotteita Huuto.Nettiin, joten pysykäähän kuulolla!

(sis. mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.