Bikini Body Guide

No minäkin kun muutkin. Onko vielä joku joka ei olisi kuullut Kayla Itsinesin Bikini Body Guidesta? Mikäli seuraat blogeja tai Instagramia aktiivisesti, on tältä hypeltä todennäköisesti ollut mahdotonta välttyä. Enkä voi kieltää, etteikö leidi olisi kaiken hypetyksen ansainnut! Olen seurannut Kaylaa Instagramissa (@kayla_itsines) jo tosi pitkään, varmaankin lähemmäs kaksi vuotta, ja seurannut mielenkiinnolla ihmisten progress kuvia kaksitoista viikkoisen BBG:n ajalta. Suomalaisesta blogista taisin Kaylan nimen ensi kertaa lukea viime keväänä, ja nyt nimi pompsahtaakin esiin jo vähän kaikkialta. Viime vuoden lopulla päätin, että minunkin on pakko kokeilla ohjelmaa, sillä eihän se voi olla huono kun sitä niin paljon kehutaan.

Kuten sanottu BBG on 12 viikkoinen treeniohjelma, jossa tehdään kolme treeniä viikossa. Treenit ovat suurimmaksi osaksi oman kehon painolla tehtäviä liikeitä, välillä käytetään apuna muun muassa käsipainoja, bosupalloa ja hyppynarua. Olen tällä hetkellä suorittamassa viidennen viikon treenejä. Treeni kestää noin puolituntia ja sen päälle alkulämmittely. Vaikka treeni on niin lyhytkestoinen, on se todella tehokas, ja useimmiten olen treenin jälkeen aivan puhki. Mutta se fiilis, mikä treenin jälkeen on on yleensä ihan mahtava! Treenissä motivoi hirveästi se, että joka kerta jaksat paremmin ja voimat kasvavat. Punnerrukset helpottuvat, burpeet eivät ole enää niin lamaannuttavia ja ehdit toistaa seitsämän minuutin setin aikana useampia liikkeitä. Viikkojen edetessä harjoitukset kuitenkin tasaiseen tahtiin tulevat haastavemmiksi, toistomäärät kasvavat ja liikkeet vaikeutuvat, joten missään vaiheessa treeni ei tule tuntumaan helpolta, vaan joudut koko ajan haastamaan itseäsi. Ja sehän se treenissä on tärkeintä, mennä sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ilman sitä on minun mielestä mahdotonta kehittyä.


Voinkin todeta olevani koukussa! En ole tehnyt perinteistä salitreeniä pitkään aikaan, enkä ole sitä ollenkaan kaivannut. Tämä treeni on vienyt minut täysin mennessään ja aion ehdottomasti jatkaa kaikki 12 viikkoa tällä saamallani hyvällä flowlla! Näiden treenien lisäksi ei suositella tehtävän samanaikaisesti muuta lihaskuntotreeniä, ja olenkin tämän lisäksi käynyt lähinnä pelaamassa sulkapalloa. Tavoitteenani tämän treenin teossa ei ole saada näkyvää sixpackia, vaan kunnon, kestävyyden ja lihasvoiman kasvatus, mutta en toki pane pahakseni jos siinä sivussa muuan rasvakilokin vähenisi ;) On tietenkin selvää että pelkällä kolme kertaa viikossa treenillä ei Kaylan omistamaa bikinivartaloa saada, vaan se ruokapuolen pitäisi myös olla kunnossa. Silläkin saralla on menty parempaan suuntaan, mutta lipsahduksia sattuu silloin tällöin. Viikonlopun herkkupäivästä en luovu! :)

Onko muita samaa treeniä tekeviä? Oletteko saaneet tuloksia aikaiseksi?

-Linda

9 kommenttia

 1. Oon ite myös kovasti miettinyt kyseisen treeniohjelman tilausta! Tuloksetkin vaikuttavat juuri siltä mitä kaipaisin.. :D
  http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hyvä treeniohjelma! :) Helppo mennä salille kun ei tarvitse miettiä mitä tekisi :D

   Poista
 2. Me tehdään tuota myös kaverin kanssa, ollaan viikossa 8 menossa! :) Kehitystä kyllä huomaa, nyt menee punnerruksia paljon enemmän eikä ne burpeet tosiaan niin pahalta tunnu :D Burpeet on kyllä mun inhokkiliike tosta ohjelmasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, te olette jo pitkällä!! Oletko treenannut noiden treenien lisäksi jotain muuta?

   Poista
 3. Käytkö siis salilla tekemässä, vai teetkö kotona? Itsellä on salikortti ja haluaisin kyllä aloittaa tuon bikini body guiden, mutta tuntuukohan sitten että maksaa salista sen reilu 60€ ihan turhaan jos tekee ton treenin ihan omassa olkkarissa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salilla käyn tekemässä, osan treeneistä kyllä voisi hyvin tehdä myös kotona, mikäli vaadittavat käsipainot yms löytyy :)

   Poista
 4. Minulla on kanssa Kaylan treenit menossa, ja nyt 6. viikko pyörii :) Olen kyllä tykännyt hurjan paljon, ja tuloksia on kyllä näkynyt siinä mielessä, että liikkeitä jaksaa tehdä huomattavasti alkua paremmin! Toivottavasti muutoksia näkyisi myös kropassa kesään mennessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, kunto on kasvanut hurjasti, mutta kropassa näkyvät muutokset ei ole niin suuria ;) Samperin herkkusuu... ;D

   Poista
 5. Mä oon kans tilannu tuon ohjelman, ja aloitin joskus syksyllä tekemään ja etenin vain ehkä 2 vkoa ja into lopahti, koska treenit olivat liian aerobisia mulle.. :D siis mun aerobinen kunto on tosiaan niin nollassa, että se teki sen treenin tuskaks, heh... :D olitko sä liikkunu muuten sitte enemmän ennen sitä ja sillee oli jo hyvä peruskunto? :) ja syötkö sitten miten "huonosti", vai muuten hyvin ja yksi herkkupäivä viikossa?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.