Asu 14/02/2015

Tämä viikonloppu on ollut täysin pyhitetty rentoilulle. Edelliset viikonloput on hyvin pitkälti menneet kouluhommien parissa. Torstaina kävin toivottavasti ainakin tämän hetkisen yliopistourani viimeisessä tentissä, nyt vain jännään menikö tentti läpi. Ihan hyvin se tuntui menevän, joten eiköhän siitä ne vaadittavat opintopisteet suoristusotteeseen napsahda. Ensi viikko onkin sitten viimeinen viikko töissä ennen opintovapaalle jäämistä. Kävin tentin jälkeen juttelemassa myös graduohjaajani kanssa, ja hän loi kyllä uskoa että eiköhän se gradu sieltä opintovapaan aikana ulos pusketa :)

Tässä asua viikonlopun takaa. Ihanaa kun säät ovat alkaneet lämmetä ja paukkupakkasia ei ole ollut pitkään aikaan. Odotan kyllä innolla että tiet sulaisi kokonaan, sillä tällä hetkellä ne ovat melko liukkaat. Olen kyllä uhmannut jäätikköjä kulkemalla jo muutaman kerran tennareissa, sillä en tiedä onko noilla teillä mitkään kengät erityisen pitäviä, välillä kun tuntuu että luistimet saisi olla jalassa ;)


takki Ellos // huivi Acne // laukku LV // hanskat Mango // hame Tommy Hilfiger // pusero Lindex

Mitäs tykkäätte asusta? :)

-Linda

2 kommenttia

 1. Viimeinen tentti on kyllä jännä tunne, mua oikeesti jännitti joulukuussa tosi paljon että meneekö se läpi :D Mutta varmasti sullakin se menee :)

  Täälläkin on ollut ihan vaarallisen liukasta kaduilla viime aikoina, onneksi nyt on jo vähän sulanut jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukut on kyllä pystyssä että läpi menisi! :D Täälläkin on jossain jo sulaa, mutta liukasta edelleen :(

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.