Perinteinen uuden vuoden Detox

Uusi vuosi, uudet kujeet. Perinteinen elämäntaparemontin aloittamisen ajankohta. Kuntosalit täyttyvät vanhoista ja uusista jäsenistä, ryhmäliikuntatunneilla on tungos ja salin puolella laitteisiin saa jonotella. Näin minullakin on yleensä ollut. Vuoden vaihtuminen meni itseltä hieman ohi remontti- ja muuttokiireissä, joten ihan perinteistä aloitusta ei minulla ole tänä vuonna ollut. Toki ajatuksissa on ollut liikunnan lisääminen siinä joten kuten jo onnistuenkin, ja herkuttelun vähentäminen. Onnistuisikohan tänä vuonna herkuton helmikuu?

Yksi perinne minulla nyt kahden vuoden ajan (vai jo kolmen?), jos sitä nyt vielä perinteeksi voi vielä edes kutsua, on ollut aloittaa Yves Rocherin 10 päivän SOS Detox kuuri (tarjouksessa!). Tilasinkin jo hyvissä ajoin joulukuussa Detox juoman kaappiin odottamaan, ja tämän viikon alussa aloin juomaan tuota jääteelle maistuvaa juomaa litran päivässä. Tällä kuurilla luvataan olevan nestekiertoa ja kuona-aineiden poistumista edistävä vaikutus. Ainakin olen nyt muutaman päivän ajan juossut vessassa enemmän kuin laki sallii, että ainakin jokseenkin voin vannoa lupausten olevan totta! :D Olen aina ollut todella, siis todella, huono juomaan nesteitä, ja tällä kuurilla on aina ollut tarkoitus parantaa tapoja veden juonnin suhteen. Nyt oli taas aika virkistää muistia nesteytyksen tärkeydestä ja ottaa tavaksi juoda vettä vähintään 2 litraa päivässä.


Aloitin samaan aikaan myös Yves Rocherin joulukalenterista saamani Hair and Nails 30 päivän kuurin,  joka sisältää muun muassa sinkkiä ja biotiinia, joiden sanotaan auttavan vahvistamaan hiuksia ja kynsiä. Minulla on normaalisti nopeasti kasvavat ja kauniit kynnet, mutta syksyn stressin myötä ne ovat kaukainen muisto vain. Myös hiukseni tuntuvat harvenevan harvenemistaan, ja toivoisinkin tämän kuurin hidastavan hiustenlähtöä ja palauttavan kynsieni kunnon ennalleen. Voisin kuukauden päästä kerto kuinka kävi. 

Olisiko teillä suositella jotain ravintolisiä, jotka olette kokeneet toimiviksi?

-Linda

(sis. mainoslinkkejä)

Lähetä kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.