Kotona

Ensimmäinen postaus oman kotini sohvalta kirjoitettuna. Ihan mahtavaa! Pääsin muuttamaan tänne viime viikon puolessa välissä, ja siitä lähtien olenkin laitellut tavaroita paikoilleen ja muutenkin paikkoja kuntoon. Siivoamista oli melkoisesti, sillä remontti pölyä oli tietenkin jokapaikassa, ja jouduin luutuamaan ihan seiniä myöten. Tuntuu että koko ajan saisi olla puunaamassa kun pölyä ilmestyy joka paikasta. Minusta onkin tullut näinä päivinä oikea pirttihirmu, joka on tuon tuostakin jynssäämässä jotain nurkkaa puhtaaksi. Toivottavasti tämä piirre ei ole ohimenevää, sillä parempi tämä kuin aiempi lähes totaalinen huolimattomuus, hih. Ehkä sitä nyt haluaa pitää omasta kodistaan parempaa huolta, kun tietää ettei tätä koskaan tule kukaan muun siivoamaan tai pitämään huolta, ennen kuin jos myyn tämän joskus pois.

Tavarat on kutakuinkin paikoillaan, taulut puuttuvat seinältä ja muutama huonekalu pitää ostaa, sekä jokunen tavara etsii vielä paikkaansa tai kuljetusta kokonaan pois. Verhotankojakaan minulla ei vielä ole, sillä en vielä tiedä millaiset haluan asentaa. Huonekaluja en ole ostanut nyt vielä mitään uutta, vaan aion ostella sitten pikkuhiljaa, kun kukkaro antaa taas periksi. 


Kuvia minulla ei juurikaan vielä ole, sillä tammikuu tunnetusti ei ole kovin valosaa aikaa, ja aina on pimeää. En ole saanut vielä yhtään kattolamppua kiinnitettyä, ja useampi odottaa vielä kaupassakin, joten valoa kuvien otolle ei hirveänä ole ollut. Asunnosta tuli kuitenkin aivan tosi ihana, olen ihan todella tyytyväinen. Asunto on vaalea ja valoisa, juuri sitä mitä halusinkin. Pientä hommaa vielä kuitenkin on, ennen kuin asunto on täydellinen. Vai voiko asunto koskaan edes täydellinen olla, eikös nämä aina ole näitä ikuisuusprojekteja ;)

Mukavaa viikonalkua, kuullaan taas pian!

-Linda

13 kommenttia

 1. Varmasti ihanaa laittaa oman asunnon paikkoja kuntoon :). Me olemme vuoden päivät rakentaneet omakotitaloa ja ensi viikon lauantaina on vihdoinkin muutto! :) Rempan ja rakentamisen jälkeen se loppusiivous on kyllä ihan älytön. Ensin tuntui hieman omituiselta imuroida ja luututa huoneiden kattojakin, jotka olivat puhtaat, mutta sitten tajusin kuinka paljon sitä rakennuspölyä onkaan kaikkien paneeleiden välissä.

  Kivaa viikkoa Linda!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mahtavaa onnea uuteen kotiin teille Laura! :) Aivan mahtava fiilis varmasti vuoden jälkeen päästä vihdoin asumaan omaan, vieläpä itse rakentamaan kotiin. Toivottavasti teidän muutto sujui ongelmitta :) Tuo siivoaminen oli kyllä niin turhauttavaa, kun koko ajan tuntui löytyvän pölyä jostain, ja löytyy edelleen! :D

   Poista
 2. Mahtavaa, että oot viimein päässyt muuttamaan. Onnea siis vielä kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Miss J, on kyllä ollut ihanaa olla vihdoin täällä omassa kodissa :)

   Poista
 3. ihana että sait muutettua. Onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että olet päässyt vihdoin omaan kotiin, onnea uudelle kodille! <3

  VastaaPoista
 5. Hurjasti onnea Linda, oma koti kuulostaa ihanalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Inka, täytyy myöntää että ihanalta tämä tuntuukin :)

   Poista
 6. Ihanalta näyttää! Innolla jään odottelemaan lisäkuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Niitä tulee varmasti, kunhan vain saan kaiken kuntoon. Pikkuhiljaa hyvä tulee... Niin kai se pitää uskotella itselle, vaikka haluaisin kaiken valmiiksi HETINYT! :D

   Poista
 7. Kauniilta näyttää! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.