Viikonloppu Tampereella

Viikonloppu Tampereella oli tosi onnistunut. Junani oli perillä illalla hieman ennen kahdeksaa ja asemalta kävelin ystäväni kanssa Sokos Hotelli Tornille kirjautumaan sisään. Uusi hotelli vaikutti heti ensinäkemältä tosi hyvältä! Illalla oli nälkä jo kova, ja kun Tampereelle mentiin, niin pitihän se heti mennä wingsseille! Itseasiassa wingsejä tuli syötyä pariinkin otteeseen, ja täytyy sanoa että omaan makuuni Captain Hookin wingsit iskee paremmin kuin alkuperäinen Siipiravintola. Mitäs Tamprelaiset on mieltä? ;)

Itsenäisyyspäivän aamuna nautittiin herkullinen aamupala. Aamupala hotellissa oli tosi monipuolinen ja laadukas. Päivällä käytiin sitten kiertämässä joulutorilla ja hieman kävelemässä ympäriinsä muutenkin. Säät eivät suosineet, joten vaikka suunnitelmissa oli, emme Pyynikin näköalatornille asti lähteneet. Illalla sitten nautittiin Tampereen perinteisen Itsenäisyyspäivän ilotulituksen jälkeen hieman parempi ateria etana-alkupalan ja pihvin merkeissä, m mm!


Sunnuntaina yritin sitten mietiskellä ja etsiskellä joululahjoja, mutta lähes tyhjin käsin lähdin kotia kohti. Paketteja löytyi ainoastaan Joulupuu lahjakeräykseen, johon aion tänä vuonna osallistua muutamalla lahjapaketilla. Joulu on henkilökohtaisesti lemppari juhlani, ja vaikka en yleensä juurikaan hyväntekeväisyyttä tee, on Joulupuu- ja Jouluapu-keräykset mielestäni mahtava keksintö, joiden kautta on helppo auttaa myös vähäosaisia perheitä saamaan kotiin joulun. Joulupuu-keräys toimii esimerkiksi niin, että ostetaan 0-17v lapselle lahja ja merkitään minkä ikäiselle ja kummalla sukupuolelle lahja soveltuu ja toimitetaan keräyspisteeseen. Googlaamalla "Jouluapu + kaupunki" löytää halutessaan varmasti oman kaupunkinsa Joulupuu-keräyksen Facebook-sivut, joista voi saada lisätietoa :)

Joko teillä on joululahjaostokset tehtynä?

-Linda

4 kommenttia

 1. Hihii, olet ollut katsomassa ilotulituksia ihan kotini edessä :)
  Joululahjahankinnat alkavat olla viimeisiä viilauksua vaille valmiit, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa olikin paljon porukkaa, niin siksi jäätiinkin siihen! :D Hyvällä paikalla sinulla koti! :)

   Poista
 2. Hook todellakin parempi tamperelaisen näkökulmasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehdottomasti nousee minulta peukku Hookille! ;) Ens kerralla pitää testaka Speakeasy ja StickyFingers vai mitkäköhän ne nimet olikaan... :D

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.