Remonttikuulumisia

Huh, mikä viikko takana. Sunnuntaina sain puolelta päivin oman asuntoni avaimet käteen ja syöksyin saman tien tapettien kimppuun repimään niitä irti. Kynnet, tai se vähäinen mitä niistä on enää jäljellä, on kyllä olleet kovilla tällä viikolla :D Maanantaina saapui Rovaniemeltä saakka apujoukot purkamaan keittiötä ja muita kiinteitä kalusteita sekä vanhaa parkettia. Minä juoksin portaita alas roskaa kärryyn kantaen ja takaisin ylös laminaattipaketteja kiikuttaen. Purkuhommissa meni kaksi päivää, sillä kalusteet oli yllättävän tiukassa, ja lopulta päätimme purkaa enemmän mitä oli alunperin tarkoitus. Muun muassa eteiseen erikseen rakennettu seinä ja vaatekaappi saivat lähteä, jotka alunperin olin ajatellut säilyttää.

Asunnossa ollut keittiö oli hyvässä kunnossa, ja pienellä fiksauksella se olisi varmasti ollut jonkun makuun aivan hyvä. Itse en kuitenkaan tykkää täyteen ahdetuista keittiöistä vaan kaipaan ilmavampaa kokonaisuutta. Aina sanotaan, että säilytystilaahan ei voi olla liikaa, mutta itse olen tässä toista mieltä.  Jos keittiössä on valtavasti kaappitilaa, tulee niihin helposti kerättyä kaikkea turhaa säilöön. Keittiö lähtikin siis kokonaisuudessaan pois ja uusi keittiö odottaakin keskellä olohuoneen lattiaan asennusvuoroaan.


Tällä hetkellä keittiö näyttä kutakuinkin tältä. Lattia on revitty jo kokonaisuudessaan pois ja seiniä on jo hieman tasoitettu pakkelilla, mutta maanantaina olisi remppamiehen tarkoitus hyökätä näiden seinien kimppuun. Sähköjä pitää hieman siirreellä, mutta muuten ei juurikaan isoja hommia keittiössä ole, sillä uuni ja vesipiste tulevat lähes samoille paikoille millä ne olivat ennenkin. 


Muista huoneista minulla ei olekaan kuvia, mutta tämän kuvan otin olohuoneesta juuri kun olin avaimet saanut käteeni. Vasemmalla näkyvä seinä lähti kokonaan pois ja lisäksi tapetit ja parketti on revitty pois, sekä vanha verhotanko.


Remontilla on sikäli melko kiire aikataulu, sillä minun on tarkoitus kantaa tavarat sisään 29.12.Tuolloin olisi tarkoitus makuuhuoneen olla lähes täydellisesti valmis ja roudaan kamppeeni sinne ja alakerran häkkivarastoon odottamaan muun asunnon valmistumista. Niin jännittävää!! Tiistaina lähden kuitenkin joulun viettoon Rovaniemelle ja palaan varmaankin lauantai-iltana, joten hetken saan minäkin hengästää jouluksi.

-Linda

2 kommenttia

  1. Onpas mielenkiintoista seurata näitä remonttihommia! Innolla odottelen lisää :)

    VastaaPoista
  2. Kannattaa ostaa tai vuokrata tapetinpoistokone eli höyrytin, jolla saa vuodan kerrallaan. On muuten edullinen laite ja hyvä jos on vähän enemmänkin poistettavaa. Intomieltä jatkoon 😃

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.