Messinki & marmori

Kaksi asiaa joista olen viehättynyt suuresti viime aikoina: messinki ja marmori. Etenkin marmoria on tällä hetkellä tarjolla myös edullisemmilla merkeillä, ja marmori taitaakin olla tänä syksenä se juttu. Voi kunpa olisi mahdollista hypätä asunnon kohdalla suoraan remppavaiheen yli sisustamiseen, sillä en millään malttaisi odottaa, että pääsen laittamaan tavaroita paikoilleen. No kuukauden loppuun on odoteltava, ja sitä ennen pitäisi remontti ja joulukin hoitaa alta pois. 


Artekin klassikko, Kultakello riippuvalaisin, on yksi ikuisuushaaveista, jonka aion joskus vielä toteuttaa. Itse haluaisin tämän ehdottomasti juurikin alkuperäisessä värissään eli messinkisenä. Tarkoituksenani olisikin jatkossa pyrkiä noudattamaan sisustuksessa Artekin slogania buy now keep forever, ja panostaa ainakin osittain juurikin näihin klassikoihin ja laatuun. Ikean huonekaluista en pääse varmasti eroon vielä vuosiin, mutta esimerkiksi valaisimissa ja tuoleista on helppo pikkuhiljaa alkaa panostamaan niihin pitkäaikaisiin haaveisiin.

Onko teidän mielestänne järkeä panostaa sisustuksessa kalliimpiin klassikoihin, vai tykkäättekö vaihdella sisustusta niin usein ettei se olisi kannattavaa?

-Linda

8 kommenttia

 1. Hei! Bongasin sinun vanhoista postauksista, että omistat louis vuittonin favoriten? Minulla on haaveissa ostaa se ja haluaisin tietää miten laukku on kestänyt. Onko hintansa veroinen? :)

  VastaaPoista
 2. Marmori on niin ihanaa! Kupari- & marmorihulluus iski minuun noin 1,5 vuotta sitten ja edelleen jatkuu. Kirppiksiltä löytää toisinaan hyviä marmoriesineitä, esim kynttilänjalkoja, kippoja, tarjottimia ja yhdet lasinalusetkin bongasin. Taisivat olla suoraan 80-luvulta. :) Tuo Dayn tuoksukynttilä on ehkä pakko kyllä hankkia. :) Mukavaa joulun odotusta sinulle! T. Jutta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kupari on myös ihanaa, mutta jotenkin messinki iskee minuun vielä enemmän! Marmori on nyt kyllä niin kovassa huudossa, että kirppiksiltä taidetaan viedä ne samantien ;)

   Poista
 3. Tulipa mieleen häälahjamme 80-luvun puolivälistä. Kyllä marmoria riitti: aina tuikkulyhdystä kaulimeen asti! oi niitä aikoja, itse en ottaisi niitä takaisin esille, mutta minähän olen niitä jo vuosia katsellut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi minä voin mielelläni ottaa sinun marmoriesineesi käyttöön! :D

   Poista
 4. Juurikin tuo sama elloksen marmominen sohvapöytä on minun ostoslistalla! :) ja mun mielestä on järkeä panostaa klassikoihin. Ostan joitakin asioita esim. ikeasta, mutta suurinosa mun sisustushaaveista ei liity kyseiseen puljuun. Kauan haaveilin muuton myy-valaisimesta ja nyt kun sen sain veljeltä synttärilahjaksi, niin melkeen itku tuli :D mutta tiedän, että se on loppuelämän valaisin, toisinku nuita ikean lamppuja tulee myytyä pois aina tietyn väliajoin, Tiedän myöskin, että mun artekin ruokapöytä tulee olemaan mulla aina, vaikka se joskus jäis pieneksi, en usko että myisin sitä pois. Tällähetkellä ostoslistalla on myös keittiöön string-hylly. Jotku ei ollenkaan ymmärrä mua, mutta oon aina ollut sellanen, että en oo ollu kiinostunut merkkilaukuista tai muutenkaan vaatteiden suhteen merkillä ei oo väliä, jos se näyttää hyvältä, sisustuksessa ulkonäön lisäksi tuotteen merkillä on väliä.(tää ei tarkota ettenkö löytäisi ikeasta ja kirppareilta myös huippua sisustustavaraa) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sohvapöytä on ihana!! Jos minulla ei olisi tuota Hayn pöytää, tilaisin tuon viivana! Mahtuisikohan se johonkin nurkkaan.... Hih! Hei minunkin ostoslistalla on String-hylly! Minä en voi sanoa etteikö laukut kiinnostaisi, mutta tällä hetkellä sisustushaaveet on kyllä ajaneet ohi ja lujaa :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.