Syksyn kuulumisia

En ole pitkästä aikaa kirjoittanut kuulumisia miltään muulta kuin remontti- ja asuntorintamalta. Näin Instagram kuvia esittelemällä, on helppo muistella, mitä sitä syksyllä on tullutkaan tehtyä.

@lindakaup1. Syksyllä on tullut herkuteltua enemmän kuin laki saallii, ja sen kyllä huomaa vyötäröltä. Noh, eikös se perinteinen elämäntaparemontti aloiteta aina sitten tammikuussa! :'D // 2. Syksyn kuljin lähes täysin tennareissa. Voiko noita Nikes Rosheruneja mukavampia kenkiä ollakaan?! // 3. Tämä kuva on siltä ajalta kun Eino oli vielä pieni pentu, nyt se on jo iso poika :)4. Syksyllä tuli taas tummennettua tukkaa. En ole nyt hetkeen värjännyt hiuksia, sillä jälleen pähkäilen mitä haluan niille tehdä... Tummaa, vaalea, tummaa, vaaleaa... Yritäpäs päättää! // 5. Sulo on niiiin ihana ja hellyttävä koira. Siskoni luona vieraillessa se halusi välttämättä tulla syliin ja ei lähtenyt siitä ennen kuin käskin sen nousta :D // 6. Rovaniemellä on tänä syksynä tullutkin käytyä aivan ennätyspaljon. On kyllä ollut kiva viettää aikaa kotikotona ja nähdä ystäviä siellä.


7. Kävin eräs sunnuntai aamupalalla Puistokahvila Makiassa, ja vajaa 11 euroa maksava aamupalaa menee kyllä täysin brunssista! Suosittelen kokeilemaan, ellette ole jo käyneet. Aamupalaa tarjoillaan joka päivä, myös arkisin. // 8. Yksi työkavereistani jäi vasta mammalomalle, ja minä leivoin meidän kahvituokion "baby showereille" vadelmavalkosuklaa-muffinseja, jotka onnistuivat ainakin työkavereideni mielestä todella hyvin. // 9. Hullujen Päivien yksi harvoista ostoksista oli Tom Dixonin kaunis kultainen kynttilälyhty. Olenkin polttanut siinä kynttilää lähes joka päivä.


10. Olin viime viikolla työreissulla Levillä, ja yövyin Sokos Hotelli Levissä. Huoneen hauska yksityiskohta oli erilaiset eläinverhot ja karvaiset tyynyt. Tykkäsin ja sopii ympäristöön. // 11. Tunnelma Levillä oli ihanan jouluinen ja talvinen. Voi kun tänne Ouluunkin sataisi pian kunnon lumi, se tuo niin paljon valoa luontoon. // 12. Kyllä se töiden teko sujui välillä vähän erilaisemmassakin ympäristössä. Olisihan se kiva juoda tuollaisia kahveja aina ;)

-Linda

1 kommentti

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.