Marraskuu

Heipähei! Vietin viikonlopun Rovaniemellä. Taas. Olen nyt neljästä edellisestä viikonlopusta ollut kolme kotikonnuilla. Ollaan äidin kanssa kierrelty remonttiliikkeitä ja suunniteltu remonttia. Yhtenä viikonloppuna käytiin siellä Ikeassakin. Nyt tulee pohjoisenreissuihin katko ja seuraavan kerran suuntaankin kotikotiin vasta joululomalla. Loma, ah mikä ihana sana!

Rovaniemellä oli kylmä! Pakkasta oli välillä kymmenenkin astetta, ja minä hölmö en ollut katsonu sääennusteita viikonlopulle. Mutta kyllä nuo pakkasetkin on kivempia, kuin tämä sadesää joka otti minut Oulussa vastaan. Rovaniemellä oli viikonloppuna Kelkkamessut, kuumimpia viikonloppuna Rovaniemen yöelämässä. Jep, kelkkamessut. Itse en lopulta jaksanut menoa lähteä edes katsomaan, kun tiesi että joka paikka on ihan täynnä. Eikä pelkästään kelkkakansaa, vaan koko kylä tuntuu kaivautuvan koloistaan tuona viikonloppuna.


Viime viikonloppuna Rovaniemellä näin pitkästä aikaa Onni-koiraa. Muina viikonloppuina Onni on ollut lomailemassa mökillä. Kolmevuotias Onni on kyllä luonteeltaan vielä ihan pentu, eikä sitä saa pysymään paikoilla sitten millään. Paitsi huijaamalla pitämällä keppiä toisessa kädessä ja kameraa toisessa, kuten näissä kuvissa :D Ja voi sitä koiran iloa, kun kepin sitten heitin menemään! 


Se on taas kuukausi vaihtunut. Ensi kuussa on jo joulu! Joulu on kyllä ihana piristys kylmän ja pimeän keskellä. Tuli oikein haikea fiilis kun istuin junassa Rovaniemellä, ja mietin että seuraavan kerran on jo joulu. Lahjoja en ole ostanut, saati edes miettinyt, mutta johan niitäkin pitää kohta alkaa miettimään.

Joko siellä odotetaan joulua? :)

-Linda

3 kommenttia

  1. Onni :D Onni näyttää siltä että odottaa jo joulua :D

    VastaaPoista
  2. Hei, milloin saamme nähdä kuvia Rovaniemen kodistasi?

    -Pikku Lisa

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.