Unelmasta totta

Viikon päästä keskiviikkona, jos kaikki menee niin kuin pitää, olen allekirjoittanut kauppakirjan ensimmäisestä ihka omasta asunnostani. Tarjoukseni on hyväksytty, kosteusmittaus on tehty, enää puuttuu vain nimet papereista.

Olen mielettömän innossani, että pääsen pian laittamaan omaa kotia. Koti on aina ollut mielestäni sellainen asia, johon kannattaa panostaa, ja jonka eteen kannattaa nähdä vaivaa. Kotona vietetään kuitenkin suurin osa ajasta elämässä, ja ainakin minulle on tärkeää että kotini on viihtyisä ja kaunis.
Pääsen tulevaan kotiini vasta joulukuun puolessa välissä, joten tässä on hyvin aikaa miettiä remppa- ja sisustushommia rauhassa. Ehtii muuttaa mielensä vielä useaan otteeseen ;) Asunnossa tulen siis remontoimaan keittiön ja kaikki pinnat, ja suunnitelmistani tulette kuulemaan varmasti vielä kyllästymiseen asti!

Pitäkää peukkuja, että kaikki menee hyvin, ja ensi viikolla on nimet paperissa! :)

-Linda

35 kommenttia

 1. Peukut on pystyssä, ja onnea jo valmiiksi unelman toteutumisesta! :) Sisustuspostauksia odotellessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika!! :) Sisustuspostauksia alkaa kohta paukku melkoisella tahdilla ;)

   Poista
 2. Onnea! Peukut on pystyssä, toivottavasti kaikki sujuu hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavaa! Paljon onnea Linda! :)

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon asunnon löytämisestä, peukut on pystyssä! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtava juttu! Paljon onnea uudelle asunnolle ♥

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Onnea hirmuisesti Linda! :) Täällä ei ainakaan kyllästytä asunto/remppapostauksiin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa!! Ja hyvä kuulla, niitä nimittäin tulee paljon ;)

   Poista
 7. Hurjan paljon onnea asunnon johdosta :)

  VastaaPoista
 8. Eiköhän kaikki mene hyvin, kun vain nimiä vaille on jutut valmiina ^_^.
  Paljon paljon onnea siis uuden oman asunnon johdosta!!
  Kyllä se oma on aina oma ja paljon paremmin pystyy tekemään esim. mieleisiään remontteja, kun vertaa vuokra-asuntoon :).

  Itselläkin olisi haaveena, että meillä olisi yhteinen oma asunto (nykyinen asunto on sulhoni nimissä ja hänen oma), mutta täytyy ensin häät juhlia uutena vuotena alta pois ja itse saada ehkä vähän varmempi toimeentulo plus tietty sulhonikin pitäisi opiskelut saada päätökseen (kun vaihtoi alaa) ja töitä :).
  Onneksi tämä nykyinenkin asunto on sen verran kiva (eikä kuluja ole enää muuta kuin vastike, vesi ja sähkö), ettei kiirettä ole ja ehdin minäkin omaa ASP-tiliä kartuttaa rauhassa ^_^.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anzu-Anssu, eiköhän kaikki tosiaan mene hyvin :) On kyllä ihanaa päästä ihan omaan asuntoon, ja laittaa siitä juuri sellainen kuin itse tykkää! Mielummin maksan omaa lainaa pois, kun toisen pussiin sievoisen summan joka kuukausi :)

   Poista
 9. Oi onnea Linda! Mahtavaa! Ja vau mikä ihana parveke!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi!! Parveke on kyllä tosi hyvän kokoinen! :)

   Poista
 10. Onpa mahtava juttu, pidetään loppuun asti peukkuja!
  Parveke ja kaikki! Etsit vanhempaa taloa, löytyykö tästä leveitä ikkunalautoja yms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tickler! :) Parveke on kyllä huisi, ja ilmansuunta etelä! :) Talo ei valitettavasti ole niin vanha, että niitä kivisiä ikkunatasoja löytyisi, mutta asunnossa on paljon muita plussia, mm. yli kolme metriä leveä ikkuna!!! :)

   Poista
 11. Onnittelut Linda! Mahtava juttu :)

  VastaaPoista
 12. Hei, mistä päin oulua löytyi asunto ja minkälainen hintataso? Olen itsekin katsellut asuntoja Oulussa ja tuntuu että hinnat vaihtelevat huimasti.. Ajattelitko itse osallistua remppaamiseen vai kaikki ammattilaiselle? Itseä hieman pelottaa asunnot jotka vaativat suurta remppaa sillä itselläni ei ole kokemusta tai osaamista sellaiseen :D olisi kyllä ihana päästä valitsemaan kaikki materiaalit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskustan tuntumasta on asunto :) Hinnat vaihtelevat kyllä alueittain Oulussa tosi paljon, kalliimpia taitavat olla juurikin keskustan läheisyyden, Toivoniemen ja muiden vesistönäkymien asunnot. Remppa tehdään osin itse ja osaan jutuista otan tekijän :)

   Poista
 13. Vau, mahtava juttu että unelmasi toteutuu! :) Jos ei vielä saa toivottaa onnea uudesta kodista, niin ainakin peukut on täällä pystyssä! :) Kiva lueskella sitten sisustusjuttuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lili! :) Sisustusjuttuja saatte lukea kohta kyllästymiseen saakka! :D

   Poista
 14. Hei mahtavaa :-)! Onneksi olkoon asunnonomistajalle! Hieno päätös!

  VastaaPoista
 15. Onnea! :) Se on mahtavaa kun pääsee tekemään OMAA! Se on kivaa kun saa tehdä asiat just niin kuin tahtoo. Vuokralla asuminen parin vuoden jälkeen omassa kämpässä on ollut rahtusen tuskaa... Mutta muutaman kuukauden päästä pääsen jälleen takaisin kotiin minäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nimenomaan, on ihana kun kaikki päätökset saa tehdä itse!! :)

   Poista
 16. Jee, ihan superia, hirmuisesti onnea! Ja pakko vielä sanoa että Oulu on kyllä niin hyvä kaupunki ostaa oma asunto, nimim. pääkaupunkiseudun kämppien hintoja hirvitellyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä iloinen että sain vakituisen työpaikan täältä, niin oli asunto mahdollista ostaa, eikä tarvitse työn perässä muuttaa etelään!! Siellä kun asunnon ostaminen on lähes mahdotonta :)

   Poista
 17. Vau, onnittelut uudesta kodista!! Odotan innolla niitä remppapostauksia :).

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.