Asu 18/10/2014 rento kaupunkiasu

Pari edellistä viikonloppua olen viettänyt kotikotona Rovaniemellä. Olen suunnitellut tulevan asunnon pintaremontteja ja keittiötä äidin kanssa, ja viime viikonloppuna käytiin reissu Haaparannan Ikeassa katsomassa keittiöitä. Ja reissu olikin hyvä ja tarpeellinen, sillä näin kuinka monipuolisesti Ikean kaapeista voi kasata haluamansa tyylisen keittiön, ja millaisilla pinnoilla kaapinovet haluan. Keittiösuunnitelmista myös myöhemmin lisää :)

Lauantaina käytiin äidin kanssa lounaalla, ja ylläni oli tällaista rentoa

takki Zara // huivi Acne Studios (vastaava täältä*) // mekko ?? // Converset (täältä*)

Asussa takki on uusi, ostin sen noin kuukausi sitten käydessäni Helsingissä Zarasta. Takissa on kultaiset yksityiskohdat, ja lisäksi takkiin kuuluu huppu irroitettavalla karvareunuksella. Takki onkin hurjan monipuolinen, kun sitä voi käyttää hupulla tai ilman, ja karvareunuskin on irroitettava. Huivin sain vastikään lahjaksi ja se on aivan ihana!

Mitäs tykkäätte tästä rennosta lounasasusta? :)

-Linda

9 kommenttia

 1. Onnista, Sulosta ja Einosta lisää juttua jos kerran sitä ollaan oltu Rovaniemelläkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tällä kertaa jäi koirista kuvat ottamatta :) Ensi kerralla lupaan ottaa kuvia pojista ;)

   Poista
 2. Hei mun pitiki laittaa kommenttia sulle Ikean keittiöistä! Mun porukoilla on ikean keittiö, laitettu öö, 2-3 vuotta sitten. Ja on ollu tyytyväisiä! Iskä tietty kiros sen kokoomisen, mutta kehu samalla kaikkia saranoita/niitä hidasteita - hyvin suunnitellut kuulemma. Ja äiti kehu sitä suunnitteluohjelmaa, siitä tuli kyllä haka siinä hommassa :) Ja mitään ongelmia ei oo vuosien aikana keittiöön tullu.

  Tsemppiä remppaan! Mahtaa olla sulla tuskainen odottelu tässä edessä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean keittiö oli alussa oikeastaan ainoa vaihtoehto, mutta nyt olen hylännyt idean Ikean keittiöstä, koska ruotsalaisissa kaapeissa standardimitoitukset ovat väärät tulevaan keittiööni :/ Ruotsalaiset kaapit ovat liian syvät, joka aiheuttaisi ongelmia, siksi päädyin valitsemaan suomalaiset kaapit. Ikean keittiöt olisi muuten ollut loistava vaihtoehto :) Ja kiitos Salla! Ainakin tämä kuukausi on menny niin hujauksessa, että kohtahan se joulukuu jo onkin! :D

   Poista
 3. Ihanan rento asu ja tuo harmaa huivi on todella kaunis yksinkertaisuudessaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ja kiva kun olet alkanut postailemaan taas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos Anne! <3 On ollut kiva taas bloggailla, harmi kun kuvien otto tuottaa vain vaikeuksia :/ No, omalla tahdilla, omalla tahdilla... :)

   Poista
 5. Wow – love this look! You look absolutly stunning and your hair is amazing!
  Would wear the outfit, too and I want all the products in my closet!
  I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going! ♥
  Adoorablee.blogspot.com ♥

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.