4

Neljä vuotta, yli 1100 postausta, melkein 11 000 kommenttia ja vajaa kaksi miljoonaa sivunäyttöä.  Niin kauan siitä on, kun tämän blogini jännityksellä ja suurella innostuksella aloitin. Näihin vuosiin on mahtunut jos jonkinmoista juttua, tarinaa ja muutoksia. Viime vuosi on ollu blogini historiassa kaikista hiljaisin, sillä työt ja muu henkilökohtainen elämä on ollut sen verran aikaavievää, ettei blogille yksin kertaisesti ole ollut niin paljoa aikaa kuin aiemmin. Olen kuitenkin super iloinen, että vaikka blogissa on ollut hiljaisempaa, on suurin osa lukijoista jäänyt silti sinne ruutujen taakse seurailemaan juttujani, ja onpa vuoden aikana liittynyt joukkoon myös uusia lukijoita.


Blogi on ollut rakas harrastus jo sen verran pitkään, etten tiedä osaisinko ilman tätä enää ollakaan. Tänne kun on helppo tulla purkamaan niitä inspiraation puuskia niin sisustuksen, vaatetuksen kuin matkustelunkin saralla, eikä näillä asioilla tarvitse rasittaa vain ystävien ja perheen korvia. Välillä olen miettinyt blogin sulkemista, koska aikaa ei tunnu riittävän, mutta olen todennut että pääsääntöisestihän kuitenkin teen tätä itseäni varten, ja niin kauan kun tämä tuntuu vielä kivalta touhulta, aion tätä jatkaa. Postaustahdista on turha stressata, mutta aina kun huvittaa voin tänne tulla jakamaan kuulumisia ja innostumisia teidän kanssa, ja on ihanaa kuinka olette aina mukana eri elämäntilanteissani. Iso kiitos siis teille, jotka jaksatte piristää minua kommenteillanne, tsempeillä ja vierailuillanne  Vaikka en aina ehdi vastata kommentteihin heti niiden saavuttua, arvostan niistä ihan jokaista ja luen kaikki ajatuksella läpi.

Otan tosi mielelläni myös postaustoiveita vastaan! Kirjoittelen täällä mielelläni teitäkin kiinnostavia asioita, joten toiveet ovat aina enemmän kuin tervetulleita. Esimerkiksi kysymyspostausta en ole tainnut pitää kohta pariin vuoteen, olisikohan sellainen paikallaan, vai kiinnostaako sellaiset ylipäänsä enää?

Jähtäväksi nää, porskuttaako Lindsay's Diaries vielä seuraavat neljä vuotta eteenpäin ;)

-Linda

13 kommenttia

 1. Hyvä Lintta! Mie muistan sen syntyajan oikeinki hyvin #henkilökohtanenblogikommentaattori ;)
  Mutta mikä on tuo täy-del-li-sen värinen kynsilakka? Mieki tahon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ollutkin merkittävä osa blogiani! <3 ;) Kynsilakka on Essien sävyssä fishnet stockings ;)

   Poista
 2. Huh mikä määrä! :) Onnea hienosta saavutuksesta!

  VastaaPoista
 3. Tää on yks mun lemppariblogeista, ja taitaa olla monen muunkin. :) Videopostaus ois toiveena, haluaisitko toteuttaa jossain vaiheessa.? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa mukava kuulla, että pääsen lemppariblogeihisi, ihanaa! :) Videopostausta olen monesti miettinyt, mutta en ole vielä saanut tehtyä... Katsotaan saisinko jotain näyttämisen arvoista esille :D

   Poista
 4. Mä olen seurannut blogiasi jo pitkään, mutta onkohan ensimmäisiä kertoja kun kommentoin :) kiitos mukavasta blogista, luen aina juttuja innolla ja nappaan inspiraatiota esim. pukeutumiseen! mukava myös lukea saman kaupungin tytön blogia, itsekin kun oululainen olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Essi! :) On tosi tsemppaavaa kuulla, että siellä ruudun takana on vielä innokkaita lukijoita, joita kiinnostaa blogini höpötykset! Ja se on kyllä totta, että on aina hieman mukavanmpi lukea blogeja tutusta ympäristöstä! :)

   Poista
 5. Onnea synttäreiden johdosta! :) Laukkukokoelmapostaus voisi kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miss J! :) Hei laitanpa korvan taakse, voisihan sen esitellä kun muutama laukku on tainnut vaihtuakin :) Ja samassa kertoa vaikka niistä haaveista, jotka siintää hamassa tulevaisuudessa ;)

   Poista
 6. Jee Linda! Onnea, neljä vuotta blogimaailmassa on niin kova juttu! :)

  VastaaPoista
 7. Olen seuraillut blogiasi jo useamman vuoden ja tykännyt kovasti. Ahkerasti olet jaksanut kirjoitella ja toivottavasti blogi näkee ne seuraavatkin vuodet :).

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.