Syyskuu

Tämä syksy on alkanut kiireellisissä merkeissä ja töissä on tullut päivittäin vietettyä tunti jos toinenkin ylimääräistä. Syksy on minulla töissä kiireisintä aikaa ja sen kyllä iltaisin huomaa. Mihinkään ei tunnu enää illalla riittävän energiaa ja uni maistuu paremmin kuin hyvin. 

Viime viikon perjantaina oli kuitenkin jopa pienimuotoinen juhlan aihe, kun allekirjoitin töissä vakinaisen työsopparin. Olen ollut siis nyt vuoden määräaikaisena ja nyt pestini vakinaistettiin. Pitää kyllä olla onnellinen, Oulussakin kun vain tuntuu kuuluvan surullisia uutisia työrintamalla ja työttömyys kasvavan. Vakinainen työsoppari mahdollistaa sen, että nyt voin lähteä tiedustelemaan myös niitä asuntolainoja ja olen taas askeleen lähempänä unelmaa omasta kodista! :) Olenkin käynyt jo katsomassa paria asuntoa, ihan vaan silläkin silmällä että tiedän asuntojen hintatasoa kun olen asuntoa todella ostamassa.


Oulussa on tällä viikolla nautittu kirpeistä syysaamuista ja aurinko on paistellut, vaikkei se enää juuri lämmitäkään. Tällaisista syysilmoista minä pidä! Toivottavasti syyssateita ei olisi pitkään aikaan luvassa, minun puolesta voidaan hypätä tästä aurinkoisesta syksystä sitten suoraan lumiseen talveen ;)

Toivotaan että aurinkoiset syyssäät jatkuvat vielä pitkään!

-Linda

22 kommenttia

 1. Onnea vakituisesta työstä! :) Kokemuksesta voin sanoa, että asuntolainatarjous kannattaa käydä pyytämässä jo hyvissä ajoin, ne usein ovat jopa usemman kuukauden voimassa. Siten voi huoletta tehdä tarjouksen, kun se sopiva asunto sattuu kohdalle. Ei tarvitse jäädä ainakaan sen vuoksi nuolemaan näppejään! ;) Ja onnea myös asunnonhankintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tytti! :) Kävinkin juuri tänään pankissa! :)

   Poista
 2. Onnea. Minullakin oli ensimmäinen työpaikka vakituinen, mutta muutaman vuoden jälkeen vaihdoin enemmän koulutusta vastaavaan/ mielenkiintoisempaan työhön julkisella sektorilla. Nyt olen ollut pätkätöissä 6v, eikä loppua näy. 40v lähestyy ja olisi kyllä mukava tämän ikäisenä olla vakituisessa työsuhteessa. Mutta kuitenkin pääasia, että on töitä. Täällä Oulussa on nyt vaikea tilanne työmarkkinoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kuulostaa kurjalta :/ Kyllähän se niin on, että vakituinen työpaikka luo turvaa ja pätkätyöt on stressaavia. Mutta totta, pitää olla työpaikasta onnellinen, työtilanne on tosi vaikea.

   Poista
 3. Onnea vakkarityöstä!! Ne on tosiaan Oulussa tosi kiven alla, kokemusta niin omasta kuin tuttujen puolesta...

  VastaaPoista
 4. Huippua Linda! Onnittelut vakipaikasta ja tsemppiä asunnonhakuun. Ah, ootan jo sisustuspostauksia ;-)

  t. Lotta

  VastaaPoista
 5. No samaa mieltä! Syksy on kiva jos ei sada :D

  VastaaPoista
 6. Ootteko eronnu Japen kanssa?

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea, mahtava uutinen! :) Sitten vaan sitä kotia tosissaan katsomaan...!

  VastaaPoista
 8. Kovasti onnea vakkaripaikasta!! :)

  VastaaPoista
 9. Niimpä, ihana syksy!

  Siistiä löytää kiva blogi, jonka konttori sijaitsee myös täällä Oulussa! :)

  http://milkainnamaaria.bellablogit.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milka! Hei pitääkin käydä tutustumassa sinun blogiin! :)

   Poista
 10. Onnea Linda, todella hienoa!!! Olen iloinen puolestasi :) Mukava kuulla tosiaan iloisiakin uutisia välillä työpaikkojen suhteen, sillä isekin kauppatietieden maisteriksi parin vuoden päästä olen valmistumassa ja tottakai työn saaminen tässä tilanteessa huolettaa. Onnea vielä sinulle :)

  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anni! :) Älä turhaan vielä huolehdi, töitä varmasti löytyy aikanaan kun on sen aika! :)

   Poista
 11. Onnittelut työpaikasta! Miten musta tuntuu, että kohta tulee asuntopostaus :-)?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.