Syksyinen Minishop

Pääsin päivittämään vuoden ajan vaihtumisen kunniaksi Boozt Minishopin tuotteet syksyisempiin ja se vasta kivaa puuhaa olikin! Boozt.comiin tuli vastikään myyntiin yksi lempimerkeistäni, Mango. Tämä on iloinen uutinen varsinkin meille pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville, joiden ei ole mahdollista astella shopailemaan Mangoon aina silloin kun haluaa. Toki Mangon verkkokauppa on toimittanut tuotteita Suomeen jo jonkin aikaa, mutta palauttaminen verkkokauppaan on ollut maksullista, mutta Boozt.com tarjoaa tuttuun tapaan ilmaisen palautuksen.


Näet mitä kaikkea kivaa olen valinnut omaan Minishopiini TÄÄLLÄ. Mikäköhän on sinun lempituotteesi? Itse en saa tuota pinkkiä sadetakkia mielestäni...

-Linda

(linkit mainoslinkkejä)

2 kommenttia

  1. Kyllä niitä Mangoja on muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla. :) Mutta kätevää on, että jos tykkää shoppailla netistä kuten minä, voi tuotteita kuitenkin palauttaa myös Mangon liikkeeseen, ja näin välttää se palautusrumba postin välityksellä. :) Todella kivoja juttuja olet nostanut esiin, itse kuolaan burgundyn värisiä Converseja. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Mangon nettisivujen mukaan Mangoja on Suomessa vain juurikin pääkaupunkiseudulla ja lisäksi yksi Lempäälän Ideaparkissa :) Muualla en ole Mangoihin kyllä itsekään törmännyt, mikä on harmi. Ainakaan täällä pohjoisemmassa ei Mangoja ole lähimainkaan! :D Itselle tämä on siis todella positiivinen uutinen! Viininpunaiset Converset ovat syksyyn ihan täydelliset!

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.