Sisustushaaveita

Täällä sitä vaan haaveillaan, siitä omasta kodista ja sen sisustamisesta. Asuntomarkkinoita olen katsellut aktiivisesti, mutta valitettavasti pieniä asuntoja on Oulun keskustan tuntumassa aika vähän myynnissä, tai sitten ne ovat sellaisia jotka tarvitsevat mittavia remontointeja, johon minusta ei ole. Olisihan se toki saada remontilla just eikä melkein sellainen asunto jonka haluaa, mutta siinä on aina omat riskinsä ja vaikeutensa. Sisustuksessa olen aivan pitänyt skandinaavisesta tyylistä, mustavalkoisuudesta, selkeistä ja moderneista linjoista. Tykkään nykyisen asuntonikin sisustuksesta, mutta olisihan se ihana joskus vaihtaa nämä ikeakamat hieman laadukkaampiin versioihin. 

Päällimmäisenä haavelistallani on valkoinen lattia, joka toisi pieneen asuntoon valoisuutta ja avaruuden tuntua. Lattian vaihto on remontissa pienimpiä menoeriä, joten tämä varmasti onnistuisikin tehdä ellei sitä asunnossa ole jo valmiina. Lisäksi haaveilen muun muassa uudesta jämäkämmästä jenkkisängystä, jossa olisi mahdollisesti kaunis sängynpääty ja paljon muhkeita tyynyjä. Jostain syystä tuo kollaasista löytyvä mustavalkoinen sänky tummalla taustalla ja kattokruunulla näyttää silmääni aivan upealta! Jotenkin hotellimaisen ylelliseltä?

Yksittäisistä tuotteista haluaisin uuden kattovalaisimen, sillä sellainen minulta tällä hetkellä kokonaan puuttuukin. Haaveissa on ollut jo muutaman vuoden ajan Kartellin Gé kattovalaisin joko kromisena tai sitten valkoisena kultaisella sisälmyksellä. Ruokapöydän ympärille, jonka senkin haluaisin uuden, olisi kiva laittaa Eamesin Vitra DSR tuolit joissa on todella mukava istua. Hyvä vaihtoehto omaan makuuni olisi myös vanhat entisöidyt pinnatuolit! Iittalan Nappula kynttilänjalat ovat mielestäni todella hauskoja ja olenkin katsellut niitä sillä silmällä siitä saakka ku  ne tuli myyntiin. Tällä hetkellä minun on turha ostaa mitään ylimääräistä tilpehööriä, mutta ehkäpä sitten uuteen kotiin... Sohvalle olisi kiva saada myös uusia tyynynpäällisiä ja ikuisuushaaveena on tietysti Artekin Zebra tyynynpäälliset. Taidankin varastaa ne äidiltäni... Marimekon uudessa Kompotti kuosissa on mielestäni kauniit sävyt!

Pitäkäähän minulle peukkuja, että jostain tupsahtaisi eteen se ihanaakin ihanampi asunto, joka osuisi vielä budjettiini! ;)

-Linda

7 kommenttia

 1. Sisustus on kyllä ihanaa puuhaa ja eihän mikään ole tärkeämpi paikka kuin oma koti. Sen pitää olla viihtyisä. Vähän pohdin miten tässä blogissa on jokin jotenkin muuttunut ja puhut kaikessa vain itsestäsi yksikössä.. olitte poikaystäväsi kanssa niin hyvän ja onnellisen tuntuinen pari että olen vähän ymmälläni. hyvää jatkoa eteenpäin joka tapauksessa ja toiv löydät unelmien asunnon!

  VastaaPoista
 2. Minä sain muutama viikko sitten pankilta lainalupauksen ja mullakin siis oma koti hakusessa! Löytyispä pian! Mun suurin sisustukseen liittyvä haave on myös valkoinen lattia! Ei mikään laminaatti, vaan ihan oikea puulattia! Se vaan on vähän haaste kerrostaloon laittaa, saa nähä :) myös haaveilen jenkkisängystä ja nuista kynttilänjaloista! Pidän peukkuja sulle, että löytäisit pian oman kotisi, toivottavasti molemmat löydämme! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puulattia olisi niiiiin ihana, mutta taitaa haaveeksi jäädä :D Laminaatti kelpaa siis myös :) Pidetään kumpainenkin peukkuja, ehkä me pian saadaan asuttaa ihan omia koteja! :)

   Poista
 3. Tartun samaan aiheeseen mistä ylläoleva Anonyymi puhui, nimittäin erostasi. Ymmärrän, ettet välttämättä halua puida yksityiselämääsi blogissasi, mutta vakilukijana valitettavasti olen havainnut blogissasi tietynlaisen mielialan muutoksen. Poikaystäväsi todellakin oli iso taustavaikuttaja ja loi omalaista henkeä blogiisi, vaikka et häntä kuvin esiin nostanutkaan.

  Toisaalta minua samanlaisessa elämäntilanteessa kiinnosti nimenomaan se, miten parisuhteessa omat ja yhteiset unelmat niin uran, kuin perheenkin suhteen saadaan toiminaan tällaisessa taloustilanteessa missä vastavalmistuneen työpaikat otetaan vastaan sieltä mistä saadaan. Kuten jo aiemmin sanoin, ymmärrän täysin, jos et halua nostaa yksityiselämäsi yksityiskohtia julkiseksi. Toivoisin kuitenkin pientä valotusta radikaaliin elämänmuutokseesi, sillä vaikka sinua en henkilökohtaisesti tunnekaan, voi sen surun aistia uusimmista kirjoituksistasi.

  Toivon sinulle kaikkea hyvää ja lämmintä syksynjatkoa gradun ja vakituisen työn parissa.

  -S

  VastaaPoista
 4. Hei saanko udella mistä päin Oulua haluaisit unelma-asuntosi löytää? Keskustasta vai vähän sivummalta? Jos rahasta ei olisi kiinni, itse asuisin mielelläni Koskenniskassa joen varren asunnoissa. Siinä olisi ulkoilumaastot vieressä, mutta keskusta ja muu maailma ihan lähellä kuitenkin. Tuiran Koskitien uudet asunnot miellyttää kans mun silmää. Onneksi haaveilu on ilmaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskusta-Heinäpää-Karjasilta-Raksila-Toivoniemi-Tuiran Koskitie kanavanranta :) Värttö ja Koskenniska olisivan ihania alueita myös, mutta ehkä hieman liian kaukana jopa. Itse kun kuljen vain pyörällä ja autoa en missään nimessä halua ostaa :)

   Poista
  2. Karjasilta on kyllä tosi ihanaa aluetta. Näissä taloissa vaan (ainakin tässä ja edellisessä puukerrostalossa joissa itse olen asustanut) on ihan surkeat äänieristykset. Nimimerkillä kuuntelin koko viime yön alakerran asukkaan kuorsaamista. Vähän kyllä kiinnostaisi ne uudet Haasiokadun kerrostalot.

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.