Mitä kuuluu

Viime viikonloput vietin pitkästä aikaa kotikotona Rovaniemellä, jossa en ollut käynyt moneen kuukauteen. Oli kiva nähdä äitiä ja kavereita, ja herkuteltuakin tuli... no paljon. Koskakohan sitä osaa palata taas ruotuun kesän jäljiltä? 

Rovaniemellä näin taas suloistakin suloisempaa pikku Einoa ja söpöliini saakin olla tämän postauksen kuvituksena. Eino oli kasvanut parissa viikossa jo hirveästi ja poika oli huomattavasti villimpi. Eino tulee hyvin toimeen vanhemman Sulo koiran kanssa, Suloa tosin pitää välillä torua olemaan rauhallisempi, toinen kun ei tunnu ymmärtävän että Eino on häntä monin verroin pienempi :)


Nyt minulla ei olekaan mitään reissuja tiedossa vähään aikaan. Tai no on minulle itseasiassa liput Helsinkiin parin viikon päähän, mutten ole vielä varma käytänkö niitä. Töihin palaaminen on kyllä vaatinut veronsa, ja vieläkään sitä ei osaa mennä ajoissa nukkumaan niin että olisi aamulla virkeä... Olenkin ollut hieman väsynyt nämä pari viime viikkoa, mutta eiköhän se rytmi pian palaudu. Syksy tulee oleman töissä jälleen kiireinen ja samalla takaraivossa kolkuttaa se tosiasia, että valmistumiseni roikkuu yhä. Aionkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa tosissani tekemään jotain valmistumisen eteen. 


Tämä viikon on hurahtanut ohi ihan huomaamatta ja huomenna onkin jo perjantai. Lauantaina juhlistetaan hieman kaverin syntymäpäiviä ja on mukava lähteä ulos hieman tuulettumaan hyvässä seurassa. Lisäksi pitänee yrittää nukkua viikolla syntyneitä univelkoja pois, nukkuminen on kivvaa :D

Mitäs teille kuuluu? :)

-Linda

8 kommenttia

 1. Oletko vielä poikaystäväsi kanssa yhdessä? :)

  VastaaPoista
 2. MIten voikaan olla noin ihana pentu <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä sinä vielä saat koulunkin suoritettua loppuun, älä liikaa murehdi siitä :) Käsittääkseni sulta ei gradun lisäksi juuri muuta puutukaan? Olet sikäli tosi onnekas, kun sinulla on työpaikka, vaikka opinnot ovatkin kesken. Oma tilanteeni on juuri päinvastainen - KTM:n tutkinto olisi ulos ottamista vaille valmis, mutta töitä tuntuu olevan niin hankala löytää.. Mutta kaikissa tilanteissa on puolensa :) Paljon voimia sinulle syksyyn!

  Lukijasi Hanna

  VastaaPoista
 4. Eino on kyllä suloinen. Ne kasvaa niin nopeasti, vois pysyä pidempään pentuna. :D Vaikka onhan sitä kasvuvaihetta kiva tietenkin seurata.

  VastaaPoista
 5. Näinkin sinut vilaukselta Rovaniemellä ja pakko sanoa, että äitis (?) oli tosi tyylikäs!!:)

  VastaaPoista
 6. Vanhassa postauksessa vuosien takaa valkkaat kumisaappaita . Minkälaiset ostitkaan silloin,vai oletkos uusinut saappaita nyttemmin ?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.