Kesäilta Lonnan saarella

Yksi kesän mieleenpainuvimmista päivistä oli lämmin kesäilta, jonka sain viettää mahtavassa seurassa Helsingin edustalla sijaitsevalla Lonnan saarella. Ninnumaaria kirjoitti keväällä blogissaan haluavansa tavata muita bloggaajia, ja minä innostuin tästä valtavasti! Laitoinkin innokasta kommenttia hänen kommenttiboksiin, että meidän täytyy ehdottomasti järjestää miittinki. Keväällä sitten viestiteltiin pienen porukan kesken ja saatiin sovittua päivämäärä heinäkuulle.

kuva Emmi

Tapaamispaikkamme pieni ja söpö Lonnan saari sijaitsee pienen lauttamatkan päässä matkalla Suomenlinnaan. Minä en tietenkään ollut kuullut paikasta aikaisemmin, mutta pikainen Googlettelu vakuutti että paikka on varmasti kiva. Muutama meidän porukasta, minä, NinnumaariaCaraIdaLilli ja Kirsi menimmekin istuskelemaan rantakiville ja nauttiman kesäisestä ilmasta jo etukäteen, kun JonnaEmmi ja Marianne tulivat paikalle vasta myöhemmin. Minua ei jännittänyt etukäteen oikeastaan ollenkaan, sillä vaikka olin tavannut tytöistä vain kaksi ja heidätkin ihan ohimennen, niin jotenkin olin ihan varma että kaikki olisivat huippuja tyyppejä. Enkä ollut ollenkaan väärässä, jokainen tytöistä oli  vähintäänkin yhtä mukava kuin blogin perusteella pystyi etukäteen olettamaan.

kuva Cara 


Lonnan saarelle menimme tarkoituksena ruokailla saarelle tänä kesänä avatussa ravintolassa. Ravintola sijaitsi vanhassa ja rosoisessa, mutta kuitenkin viehättävästi sisustetussa ja tunnelmallisessa rakennuksessa. Ravintolan menu oli suppea ja vaihtoehtoja oli vähän, mutta ruuat kuulostivat silti hyviltä. Itse valitsin alkupalaksi savulohta, pääruuaksi suussa sulavaa karitsaa ja jälkiruuaksi mustikkaa ja "maitoa". Pääruokien mukana tarjoiltiin pöytään kaikille jaettavaksi herkullisesti maustettuja uusiperunoita, kukkakaali-couscousta ja varhaiskaalia. Ruoka oli hyvin simppeliä ja puhdasta, mutta maut oli kaikissa todella kohdillaan. 

kuva Ida 

 kuva Ida

Meidän pöytä näytti varmasti melkoiselta, kun pöydällä oli jos jonkinmoista kameraa ja kännykkää ja Instagram-tilit päivittyivät ahkeraan. Juttu luisti hyvin ja meidän piti oikein miettiä asioita, mitä emme toisistamme vielä olisi tienneet. Minä sain muutaman kerran kuulla "hassusta" murteestani, sillä minähän puhun "mietä ja sietä", Rovaniemeltä kun olen lähtöisin :)


 kuva Ida

Lauttamatka takaisin Helsinkiin ilta-auringon paistaessa sujui naurun siivittämänä. Helsinki näytti upealta mereltä katsottuna auringon laskiessa. 

 kuva Ida

 kuva Ninnumaaria

kuva Ida

Kiitos kaikille tytöille erittäin mukavasta illasta! Olen vieläkin tosi iloinen siitä, että pääsin mukaan ja aikataulut sattui sopimaan hyvin yksiin minun Helsinki-vierailun aikana. Olisi mukava päästä tällaisiin mukaan useammin! :) Olen monesti tämän jo sanonutkin, mutta bloggaamisen ehdottomasti parasta antia on ollut uusien ihmisten tapaaminen ja ystävien saaminen. 

-Linda

4 kommenttia

 1. Kiitos vielä sullekin, oli hauska tutustua! :) Tulee vieläkin hyvä mieli näitä kuvia katsellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan huippu tutustua! :) Voi kun tämmöisiin olisi mahdollisuus useammin! :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää teiän iltamat! :) Meillä muuten on Oululaisten bloggareiden kesken suljettu ryhmä fb:ssä jonne voi laittaa kutsua jos kiinnostaa :) https://www.facebook.com/groups/1472448829659859/ - > tuossa linkki sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kun linkkasit! Kunhan pääsen kotiin niin minäpä klikkailen tuonne! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.