EINO

Ennen kuin tulen kertomaan teille kesälomastani, esittelen teille suloisen Einon. Eino onkin vilahtanut jo useampaan otteeseen Instagramissani (@lindakaup). Eino on siskoni uusi koira, musta labradorinnoutaja poika. Eino kotiutui reilu viikko sitten, ja on siis varsin tuore tapaus meidän perheessä. Hän on kuitenkin reilussa viikossa ehtinyt hurmata koko perheen ja minäkin sain ilon ja kunnian tavata Einon eilen, kun he pysähtyivät ohikulkumatkalla pikaisesti moikkaamassa minua Oulussa. Piristi kyllä kovasti sairaslomalaista (jep, taas kipeänä) :)


Olisin mielelläni viettänyt aikaa tämä söpöliinin kanssa pidempään, mutta valitettavasti reissulaisten oli pian jatkettava matkaa. Onneksi tapaamme todennäköisesti taas jo ensi viikolla, kun ajattelin suunnata pitkästä aikaa kotikotiin Rovaniemelle. 

Eino-juttuja luvassa siis lisää jatkossakin!

-Linda

5 kommenttia

 1. Eino on kyllä kovin suloinen! Eihän Einosta voi olla tykkäämättä. Onko siskollasi nyt kaksi koiraa: Eino ja Sulo? Miten Sulo on ottanut vastaan Einon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eino on ihana <3 Joo siskollani on nyt kaksi koiraa :) Sulo on ottanut Einon tosi hyvin vastaan ja puolustaa sitä muilta koirilta :)

   Poista
 2. Onpa hän suloinen! Pakko sanoa, että loistavan nimen on ainakin saanut, oma koiranikin on Eino :)

  VastaaPoista
 3. Yhtäkkiä tunsin suurta tarvetta lässyttää. :D Lapset ei koskaan saa samaa reaktiota aikaiseksi, mutta auta armias, kun tulee koiranpentu vastaan.

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.