Sneak peek hääasuun

Huomenna pääsen juhlimaan häihin, joita olenkin odottanut innolla jo pitkään. Hääjuhlat on niin ihania, siellä on aina onnellinen ja hauska fiilis. Olin alunperin ajatellut mennä juhliin jossain jo valmiiksi kaapista löytyvässä mekossa, mutta kun törmäsin tähän upeaan koralliseen mekkoon Lontoon Heathrown kentällä, en voinut yksin kertaisesti vastustaa sitä. Malli on klassisen kaunis, mutta helman röyhelö tekee mekosta ihan täydellisen minun makuuni.


Mietin kovasti parittaisinko mekon mustien ja nudejen yksityiskohtien kanssa, mutta taidan kallistua tällä kertaa mustiin, sillä minulle ei ole kokonaan nudea pikkulaukkua, ainostaan LV:n azur-kuosinen Pochette. Selkeä puute laukkuvalikoimassa siis ;) 

Toivottavasti saisin huomenna otettu mekosta kuvan ylläni, niin saisin tännekin näytille koko juhla lookin, eiköhän se jotenkin onnistu!

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

-Linda

15 kommenttia

 1. Upea asukokonaisuus! Olisi ihana päästä häihin mutta valitettavasti sellaisia ei ole tälle kesälle yksiäkään tiedossa! Eikö hovikuvaaja Jape ole tulossa häihin? toivottavasti saat asun kuitenkin kuvattua, olisi kiva nähdä se täällä!

  VastaaPoista
 2. On kyllä upean värinen mekko! Mä oon myös suuri häiden ystävä, mutta vaikka ikää on mittarissa jo 21v, niin oon päässy elämäni aikana juhlimaan ainoastaan kaksia häitä! Noh, ehkä iän myötä sekin numero kasvaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kovin monissa ole ollut, olisinkohan vasta kolmissa näin "aikuisiällä" :)

   Poista
 3. Asukokonaisuus näyttää tosi kivalle. :) Mekko on kaunis ja ihanan värinen.

  VastaaPoista
 4. Oi kun kaunis, niin nätin värinen mekko! Oikein hyviä juhlia!

  VastaaPoista
 5. Heippa ja kiitos kun kirjoitat näin hyvää blogia! Tää kysymys ei nyt liity tähän postaukseen, vaan rovaniemeen. Mullon kuulopuheiden perusteella tosi negatiivinen kuva rovaniemestä, ärsyttää kun moni sanoo että siellä on vain ylimielisiä ihmisiä, siellä ei oo mitään, ka siellä on kylmä ja kuulemma kaikki käyttää huumeita. Okei, kyllä tiedän että on rankasti yleistetty, mutta kerrotko kaiken mahdollisen omasta näkökulmasta rovaniemestä, mitä siellä on, millaista opiskella lapsin yliopistossa, ja millaista asua, onko nättiä seutua vai betonihelvettiä Entä jos haluaa shoppailemaan, onko rovaniemellä kaikki peruskaupat? Onko puistoja tms? Haluaisin itse kasvatustieteeseen rovaniemelle, mutta epäröin, koska kaikki sanoo niin negatiivieseti rovaniemestä.. lisäksi tampereella asuvana ahdistaa melki 10h junamatka, joka tulee kalliiksi. Entä onko mielestäsi "vähän helpomopi" pästä lapin yliopistoon kuin esim tampere/helsingin ylioistoihin? Onko hakijamäärä pienempi? Kiitos vastuksistas etukäteen, arvostan suuresti! Ps. en siis itse ole ikävä kyllä koskaan rovaniemellä käynyt, oulu on pohjoisin paikka missä olen piipahtanut.. Onko se samanlainen paikka kuin oulu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lindalla on ehkä parempi näkemys alkuperäisenä Lapin tyttönä tähän mutta itse vieraspaikkakuntalaisena pidän Rovaniemeä ihanana kaupunkina. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät ja kaupunki on vireä turismin ja opiskelijoiden takia. Rovaniemihän on vesistöjen ympäröimä joten ainakin omaan makuun kaunista on :) Jos porukka on ylimielistä niin tuskinpa ovat paikkakuntalaisia; pohjoisessa ihmiset on aika jalat maassa -tyyppejä. Ainiiin, ja yliopisto on tosi siisti ja viihtyisä paikka eikä varmasti jää opetuksen taso muista yliopistoista jälkeen! Muiden 'pahoista puheista' ei kannata välittää, jos itseä yhtään vaan kiinnostaa lähteä pohjoiseen opiskelemaan! :)

   Poista
  2. Onpa harmi että olet saanut negatiivisen kuvan Rovaniemestä, sillä olet saanut sen ihan turhaan! On kyllä ihmeellistä jos Rovaniemeläisiä on sanottu ylimielisiksi, sillä itse en kyllä koe että näin olisi. Lapissahan ihmiset ovat yleensä paljon helpommin lähestyttäviä ja rennompia kui etelässä, mutta tässäkään ei toki voi yleistää :) Lapin yliopisto on kaunis yliopisto ja minulta on siitä vain vähäinen kokemus vuoden ajalta, mutta uskon että opetuksen taso on laadukasta ja opiskelijoita on Rovaniemelläki paljon. Yliopistoon on toki varmasti helpompi päästä Rovaniemelle kuin Tampereella tai Helsinkiin, joihin luonnollisesti hakijamäärät ovat suuremmat. Rovaniemi on etenkin kesäisin tosi kaunis kaupunki kun kaupungissa on niin paljon vesistöjä. Rovaniemeltä löytyy shoppailuun kaikki peruskaupat, ja minun mielestä Rovaniemellä on paljon kivempi shoppailla kuin Oulussa, joka kuitenki on isompi kaupunki. Melkeinpä kaikki liikkeet löytyvät kolmesta ostoskeskuksesta, jotka ovat kaikki ihan lähekkäin. Rovaniemellä on kyllä korkeat huumerikostilastot, mutta 20 vuotta Rovaniemellä asuneena voin sanoa että minulle ei koskaan tultu tarjoamaan huumeita.

   Poista
  3. Oi kiitos vastauksista! :) Uteliaisuus herää yhä enemmän ! Minusta Kokkolassakin ihmiset ovat jo jotenkin "rennompia" kuina tampereella. Ja niin, tosin kaikki lapissa asuvat hakevat rovaniemelle, tai siis varmasti moni.. mutta kai se on silti vähäisempi mitä juuri esim. tampereelle. Pitääpäs pohdiskella ! :)

   Poista
  4. Omasta kokemuksesta voin kyllä sanoa, että läheskään kaikki Lapissa asuvat ei hae Rovaniemelle vaan etelämmäs! Toki osa hakee myös Lapin yliopistoon, mutta moni haluaa lähteä katsomaan myös muita maisemia :)

   Poista
 6. Upea mekko kerrassaan! Heathrow on kyllä vaarallinen kenttä, sieltä tarttuu jotain aina mukaan :)

  Onko tuo mekko Ted Bakerin vain näinkö väärin tuosta tagista?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.