Long time no see

Oikein ihanaa kesän alkua kaikille! :) Viimeisestä postauksesta on vierähtänyt tovi jos toinenkin aikaa. Kalenterissakin on saanut kääntää jo uuden kuukauden esiin useampi päivä sitten. Viime kuu on ollut melkoista haipakkaa, niin töissä kuin muuallakin. Elämä on heittänyt melkoista kuperkeikkaa, mutta kyllä tämä tästä. Asioilla on tapana järjestyä ja luotan siihen nytkin. Blogille ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa, saatikka jaksamista.

Viime viikolla tuli tehtyä se Lontoon reissukin, jota en ehtinyt täällä blogissa edes sen kummemmin etukäteen makustelemaan tai fiilistelemäänkään. Instagram seuraajani sen sijaan näkivät kyllä muutaman kuvan reissusta reaaliaikaisesti. Reissu oli oikein onnistunut ja tulen varmasti kirjoittamaan reissusta tarkemmin mahdollisimman pian. Nyt kun näin sanon niin siihen menee varmaan seuraava kuukausi että saan sen aikaiseksi, heh.


Blogi tulee tuskin koskaan enää päivittymään niin kovaan tahtiin mitä se joskus teki. Vaikka bloggaaminen rakas harrastus onkin, veisi sen aktiivinen päivittäminen mielestäni turhan paljon tunteja päivistä ja viikoista tällä hetkellä. Nostan kyllä hattua heille, joilla riittää aikaa päivittää blogia päivittäin päivätyön ohessa. En kuitenkaan aio lopettaa bloggaamista, ainakaan vielä, mutta tästä lähin bloggaan vain silloin kun siltä tuntuu ja sille on aikaa. Onko se sitten monta kertaa viikossa vai kerran kuussa, en tiedä vielä, sen näkee sitten.

Mikäli säät suosivat viikonloppuna ajattelin hankkia tämän kesän ensimmäiset rusketusraidat, sillä ne minulta puuttuu vielä kokonaan! En edes muista koska minulla on ollut viimeksi rauhallinen normaali viikonloppu Oulussa, joten aion pyhittää seuraavan pelkästään lepäilyyn ja hauskanpitoon. 

-Linda

7 kommenttia

  1. Kiva kuulla sinusta! Älä ota stressiä, kirjoittelet kun ehdit. Niin mäkin tein keväällä, kun en kertakaikkiaan ehtinyt ja vuorokaudesta loppuu tunnit hyvin helposti kesken.

    Tsemppiä kaikkeen ja ihanaa kesää <3

    VastaaPoista
  2. Mietinkin eilen, että missäs luurailet, kun ei näy eikä kuulu. Liikaa on liikaa, asia kerrallaan ja kesästä nauttien!
    Tulethan huomenna meitä torille kuitenkin moikkaamaan, vaikket tällä kertaa myyntihommissa olekaan?

    VastaaPoista
  3. Mekin olimme Lontoossa viime viikolla ma-pe ja oli mukava reissu - tosin sää olisi voinut olla parempi. Olitteko te monta päivää reissussa? :)

    VastaaPoista
  4. Täältä sama kommentti kuin muiltakin, älä ota stressiä. :) Ainakin näin kesän aikana kannattaa nauttia siitä, kyllä tää blogi ja me lukijat täällä pysytään. Ja instahan on kuitenkin hyvä tapa päivittää pieniä paloja, jos niin haluaa.

    VastaaPoista
  5. Kiva kuulla susta jotain. Monena päivänä olen käynyt kurkkaamassa, olisiko tullut uusi postaus, mutta ei:) toivottavasti et lopeta kuitenkaan bloggaamista, sun blogi on yksi parhaimmista ja tunnut olevan 'jalat maassa' - tyyppiä! Mukavaa kesää!

    VastaaPoista
  6. Terkkuja Ouluun, siellä taitaa olla vissiin aika supermahtavat kelit tällä hetkellä! Ja pakko yhtyä sun ihmettelyyn, oon ollu aivan hädissäni tässä kokopäivätyön aloitettuani, että miten ihmeessä ehdin seurata blogeja, kommentoida niitä ja kaiken hyvän päälle vielä blogata ite. Huhhuh! Onneksi on lauantait!

    Tsemppiä elämän kuperkeikkoihin, ja toivottavasti Lontoo oli ihana!

    VastaaPoista
  7. Sulla on Linda aivan ihana blogi ja asenne bloggaamiseen:) Itsekin nautin bloggaamisesta ja teen sitä sellaisella "kun ehdin ja huvittaa" -meiningillä:) Se ei olisi puoliksikaan yhtä hauskaa, jos pitäisi pakolla raivata päivittäin aikaa postauksen kyhäämiselle ja repiä hiuksiä päästään, että mistä sitä tällä kertaa kirjoittaisi. Tässäkin hommassa mielestäni laatu korvaa määrän auttamattomasti. Uskon, että kun vaikutat itse noin aidolta ja herttaiselta, niin myös sinuun samaistuneet samanhenkiset lukijat jaksavat odottaa päivityksiä, kuluipa siihen sitten se viikko tai kuukausi.

    Ihanaa kesää sinulle ja innolla odottelen kokemuksiasi Lontoon vilinästä!:)

    T. Yksi vakkarilukijasi

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.