Kesän lempparit


1. Yves Rocher Autobronzant Express Mist - En ole koskaan käyttänyt itseruskettavia. Ennen tätä kesää.  Rakastan ruskettunutta ihoa ja mieletäni kesällä kuuluisi ihon olla edes kevyesti päivettynyt. Koska luonnolista rusketusta ei näillä keleillä ole ollut mahdollista hankki, tartuin ensimmäistä kertaa itseruskettavaan, joka on majaillut kylppärin kaapissa jo yli vuoden. Olen kuvitellut että itseruskettavan laitto on vaikeaa ja rumat rajat ovat taatut, mutta tämän spray itseruskettava yllätti positiivisesti helppoudellaan! Jos minäkin osaan, osaat varmasti sinäkin!

2. Yves Rocher Sexy Pulp huulikiilto - Tämän sain aurinkosuojia tilatessani tilaajalahjaksi ja olen aivan ihastunut kiillon tahmaamattomaan ja kevyeen koostumukseen ja kesäisen pinkkiin sävyyn. Tätä saa tilaajalahjaksi vielä tämän kuun loppuun asti!

3. BetaGranat karoteenitabletit - Olen käyttänyt betakaroteenia jo vuosi tasaisen ja syvemmän rusketuksen saamiseksi, ja niin myös tänäkin vuonna olen valmistautunut aurinkoon popsimalla näitä. Nämä ovat ehdottomia suosikkejani, sillä näissä on huomattavasti enemmän betakaroteenia kuin muissa vastaavissa valmisteissa. Eiköhän se rusketus tule viimeistään heinäkuun lomareissulla ;)

4. Jurlique Antioxidant Face Oil - Jurlique on nykyään ehdoton ykkönen mitä ihonhoitoon tulee ja saa olla melkoinen merkki joka tämän syrjäyttää! Tämä ihanan ravitsevan öljyn ansiosta on ennen pintakuiva ihoni menneisyyttä. Jurliquea myytiin muuten Heathrown lentokentälläkin!

5. Jurlique Calendula Redness Moisturizer - Tämä rasva on korvannut kaikki muut kasvorasvani ja olen ihastunut sen pehmeään ja hoitavaan koostumukseen sekä mietoon tuoksuun.

6. Victoria's Secret Body Mist - Kesällä on ihana suihkia kevyempiä tuoksuja iholle, ja nämä VS:n body mistit ovat siihen ihan täydellisiä!

7. Yves Rocher 3 in 1 after sun - Tämän sain myös tilaajalahjaksi aurinkotuotteita tilatessani ja tuote onkin entuudestaan tuttu. Auringonoton jälkeen on ihon kosteutus erittäin tärkeää ja tämä on helposti levittyvä ja tuoksuu ihanalle!

8. Yves Rocher aurinkorasvat SPF 15 & 30 - Yves Rocherin aurinkotuotteet ovat jotenkin todella klassisia, muistan näiden ihanan tuoksun jo vuooosien takaa! Tykkään itse spraymaisesta koostumuksesta, joka on helpompi levittää.

Yves Rocherilta saa vielä tänään keskiviikkona koodilla FREEJUNE ilmaiset postikulut! Jos siis aurinkorasvat on vielä hankkimatta, suosittelen laittamaan tilausta menemään, koska tilaajalahjaksi saat sekä huulikiillon että after sun voiteen! :)

Onko sinulla joitain lemppari tuotteita joihin luotat vuosi toisensa jälkeen?

-Linda

2 kommenttia

  1. Miten tuo itseruskettava oikein laitetaa :o pitääkö se vielä hieroa iholle ja sopiiko vaalealle? Eksyinpä kerranki ihan sattumalta kotikuntalaisen blogiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo suihkutuksen jälkeen vielä hierotaan tasaisesti iholle! :) Sopii varmasti vaaleallekin iholle, sillä väristä ei tule ensimmäisen kerran jälkeen kovinkaan tummaa.

      Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.