Juhannus

Heipähei! Hui, se olisi juhannuskin jo ohi. Ja ensi viikolla jo heinäkuu! Ei pysty oikein ymmärtämään että kesä on jo niin pitkällä, kun ilmojen puolesta voisi kuvitella jotain aivan muuta vuodenaikaa. Minullakin alkaa jo ensi viikon jälkeen loma, sekin on siis jo aivan nurkan takana! Onneksi lomalla on tiedossa lomareissua, joten lämpöä ja aurinkoa saan varmasti sitten silloin.

Juhannuksen vietin kavereiden kanssa Hailuodossa. Hailuoto on iso saari Oulun edustalla, josta olin kuullut paljon hyvää, mutta jossa en ollut koskaan aiemmin vielä käynyt. Meillä oli hieno kolmikerroksinen huoneisto aivan merenrannalla, joten lokaatio oli ihan täydellinen juhannuksen viettoon. Vielä kun olisi ollut parikymmentä astetta lämmintä, olisi upeasta hiekkarannasta saanut enemmän irti, mutta hauskaa meillä oli nytkin pelailujen ja syömisen merkeissä. Tehtiin muun muassa ihan täydellisiä hampurilaisia, jotka oli sämpylästä ja pihvistä asti itsetehtyjä, nam! Ja koska kerran juhannus oli, uhmasin tuulta ja vesisadetta pukemalla kukkamekon ja kukkapannan päähän.

Instagram: @lindakaup

Tulevana viikonloppuna pääsen juhlimaan Lauran häitä, ihanaa! Muita suurempia suunnitelmia ei tässä tälle eikä tulevalle viikolle olekaan, loman odottamista lähinnä. Konttorillakin alkaa olla jo melko hiljaista, kun moni on jäänyt juhannukselta lomille. 

-Linda

4 kommenttia

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.