Jurlique arvonnan voittaja

Jurlique arvontaan osallistui teitä jälleen huikea määrä! Kiitos siitä, on ihanaa kun arvonnat jaksavat aina innostaa teitä! :) Toivottavasti arvontoja tulee mahdollisuus arpoa jatkossakin.

Huikean palkinnon, Jurlique aromaterapia kasvohoidon ja Calendula Redness Rescue tuotekassin voitti nimimerkillä:

Jonna L 

Mikäli sinua jäi harmittamaan, että voitto ei osunut kohdille, olisi Kauneushoitola Harmonyssä ensi viikolla mahtava synttäritapahtuma! Päivän aikana saa kaikista Jurlique tuotteista -10% alennuksen ja päivän aikana varatuista hoidoista -15% alennuksen. Lisäksi kahden tuotteen ostaja saa veloituksetta hemmottelevan kasvohoidon, mutta pidä kiirettä ja varaa aikasi nopeasti, sillä aikoja on vain rajoitettu määrä! Päivän aikana on hoitolassa avoimet ovet ja tuotteita pääsee katsomaan siis ilman ajanvarausta! 

Minä lähden nyt viikonlopun viettoon Helsinkiin ja palaan sieltä toivottavasti uuden innon kera blogin pariin! Hauskaa viikonloppua! :)

-Linda

1 kommentti

  1. hei! olen suunnitellut hiusteni vaalentamista, luultavasti raidoilttamalla, niin osaatko omasta kokemuksestasi sanoa oulun ''parasta'' kampaajaa? :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.