Ihana Jurlique arvonta

Kirjoittelin jo aikaisemmin täällä yhteistyöstäni Jurliquen ja oululaisen Kauneushoitola Harmonyn kanssa, ja sainkin nyt sen tiimoilta ihan mahtavan tilaisuuden arpoa teidän lukijoiden kesken omien kokemusteni perustuen aivan upean palkinnon! Tällä kertaa arvontaan voi osallistua vain oululaiset lukijat.

Arvonnan voittaja saa palkinnoksi juuri hänen ihotyypillensä sopivan Jurlique aromaterapia kasvohoidon Kauneushoitola Harmonyssä ja lisäksi ekokassin, joka sisältää kolme tuotetta Jurliquen uudesta Calendula Redness Rescue tuotesarjasta, joka on minullakin käytössä. Aika mieletön palkinto, eikö?Calendula Redness Resque tuotesarjan Comfor Complex -yhdistelmä rauhoittaa ja virkistää herkkää ihoa sekä parantaa ihon uusiutumista. Tuotteissa on käytetty luonnollisesti ja biodynaamisesta viljeltyjä ainesosia. Tuotteiden tuoksu on omaan makuuni miellyttävä ja mieto, joka sopii myös ainakin omalle herkälle iholleni. Tuotteet ovat olleet käytössäni nyt pari viikkoa ja olen yhä todella tyytyväinen niihin. Ihoni näyttää näiden tuotteiden ansiosta paremmalta kuin vuosiin! Kirjoittelen vielä tarkempaa arvostelua tuotteista ensi viikolla. Lisää tietoa tuotteista löydät täältä.

Arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen ihan mitä vain omista ihonhoitorutiineistasi! Jätäthän kommentissasi myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua arvontaan on ensi sunnuntaihin 11.5 klo 24:00 saakka.

-Linda

PS. Muistattehan, että ilmoittamalla olevanne blogini lukija, saatte -15% alennusta Kauneushoitola Harmonyn kaikista palveluista 11.5 mennessä varatuista ajoista! 

103 kommenttia

 1. Kosteutus on tärkein
  Merja@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Ihana arvonta. Itse pyrin huolehtimaan ihostani säännöllisesti ja meidän perheen ihoa hoidetaan pääsääntöisesti aloe vera tuotteilla jotka tilaan Saksasta.
  Arvontaan osallistun osoitteella anhakso@dnainternet.net

  VastaaPoista
 3. Jee arvonta! Ite tapaan käyttää Cliniquen ja Biothermin tuotteita kasvojenhoidossa. Tykkään kokeilla kaikkia uusia tuttavuuksia ihonhoidon saralla ja tuo Jurlique ei ookaan tuttu mulle entuudestaan.

  jonnah123@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ihana palkinto! Liian harvoin tulee käytyä kasvohoidossa.
  henna.leppaluoto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukava arvonta! :) Mulle tärkeintä ihonhoidossa on kunnollinen puhdistus aamuin illoin ja hyvä kosteutus ! :)

  hilspa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kasvohoito olisi ihanan luksusta! Olen käyttänyt Kanebon kasvorasvoja tähän mennessä. Kesällä ja talvella on oltava erilaiset tuotteet, sen olen huomannut tässä vuosien varrella. Oikeastaan on aika hankalaa löytää sopivia tuotteita. Talvella kosteutus on tärkeää, kesällä mennään taas kevyemmin. Osallistun osoitteella: alamari76@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kunnon puhdistus ja hyvät voiteet.
  marianne.hakala@live.com

  VastaaPoista
 8. Ehdottomasti se, että pesee meikit joka ilta pois ennen nukkumaan menoa ja muistaa kosteuttaa ihoa! :)

  janna.nikula@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Kasvohoito olisi ihana juttu, olen joskus kokeillut kyseisiä tuotteita ja ovat todella tehokkaita.
  kirsti-inkeri@suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Mie oon huomannut kans, että puhdistus aamuin ja illoin on mulle ainakin tärkeintä ja varsinkin talvisin ihon kosteutus! :)

  jenni.kinnunen0@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Ihonhoitorutiineissa on parantamisen varaa. Yleensä tulee puhdistettua kasvot vain vedellä ja rasvattua.

  pokkaritaivas(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Atooppisen ihoni takia erityisesti kasvojen iho vaatii erityistä hoitoa. Meikkien pesu, kasvojen kuorinta ja kosteutus sekä riittävä vedenjuonti on kaiken parhaimmat ihonhoitorutiinit. Kasvohoidot on hyvin harvinaista luksusta opiskelijabudjetin vuoksi. kleinonen89@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Pesut ja kasvovoide aamuin illoin sekä terveellinen ruokavalio ovat minun juttuni!:) virpi89@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. parantamisen varaa olis kovasti, puhdistus ja rasvaus käytössä. kaimasika at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hyvä puhdistus ja kosteutus.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 16. Riittävä kosteutus iholle sopivilla voiteilla ja kuorinta pari kertaa viikossa ja joka iltainen puhdistus rutiini oikeilla tuotteilla.
  haidixi74@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 17. kosteutus on tärkein.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. kasvovesi ja kosteusvoide , niitä ihon rakastaa :) pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 19. Omaan couperosa ihon ja kosteutus on kaiken a ja o
  unikko.1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 20. Kasvohoidoissa ei opiskelijana tule käytyä, vaikka muuten erittäin mieluista olisikin :) ihoni on jokseenkin ongelmallinen tapaus, eli huolenpitoa todella tarvitaan.

  an.nna ( a ) hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Helppo kotinaamio voi tehdä hunjasta ja kahvinporosta. Sekoita kulhossa ja käytä saunassa. / Cecilia cecilia.gronroos@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Käytän mielestäni aika paljonkin aikaa ihonhoitoasioiden miettimiseen. Panostan mielelläni tuotteisiin ja kokeilen uusia usein, koska en ole "täydellistä" sarjaa vielä omalle iholleni löytänyt. Näin kesän kynnyksellä kasvohoito tekisi tosi hyvää :)

  VastaaPoista
 23. Ja edelliseen kommenttiin lisäten vielä henriikka.tuovila(a)gmail.com :)

  VastaaPoista
 24. Puhdistus ja kosteutus aamuin ja illoin. Kuorinta silloin tällöin. Mutta omalle iholle sopivien tuotteiden löytäminen on melko hankalaa, enkä ole vielä löytänyt niitä täydellisiä.

  kirjoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. hyvä puhdistus ja kosteutus tärkeintä!:)
  eveliina--@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Säännöllinen kuorinta on ehdoton!
  holopaisen_veera [at] luukku.com

  VastaaPoista
 27. Puhdistan ihon aamuin illoin ja käytän päivä- ja yövoiteita. Silloin tällöin myös kuorin ihoani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 28. Tämä pälli kyllä kaipaisikin jotain hemmottelua, ikinä en ole käynyt kasvohoidossa! Meikit pesen a i n a ennen unille menoa, silmänympärysvoide ja kasvovoide siihen päälle. Joskus harvoin käytän kuorinta-ainetta tai naamiota. Sinkkiä kannattee napsia sisäisesti niin iho voi hyvin =) piia-sa@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Puhdistan ja kostetutan ihoni kaksi kertaa päivässä. Lisäksi kuorin ihoni noin kerran viikossa, tällä hetkellä suosin vichyn tuotteita mutta olen avoin uusille tuotteille ;)
  naimisiin1@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Runsas kosteutus joka pesun jälkeen, ja naamioita pitäis käyttää useammin, mutta monesti iskee laiskuus ja muka kiire. Sinänsä ihonhoito on ihan mukavaa puuhaa ja uudet tuotteet aina innostavat, joiden pitää olla ns. luomukosmetiikkaa, ei-eläinkokeita, ja talviaikaan erityisesti talveen suunnitellut tuotteet ovat parempia.

  VastaaPoista
 31. PKK eli pesu (aamuin ja illoin), kosteutus (niin ulkoisesti kuin sisäiseti nauttimalla joka päivä kunnolla vettä) ja kuorinta (pari kolme kertaa viikossa) ja nukkumaan ei mennä koskaan meikeillä (ei edes baari-illan jälkeen vaikka kuinka väsyttäisi). Olisipa kyllä ihanaa ottaa kesä vastaan naamalla, joka saanut kunnon täsmähoidon! :) maili: rimma.kil [at] gmail.com

  VastaaPoista
 32. Puhdistus ja kosteutus päivittäin ja kuorinta kerran viikossa pitää ihon hyvässä kunnossa :) jennik-89(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Puhdistan ihoni säännöllisesti ja rasvaan myös. Siitä huolimatta ihoni on välillä kuiva ja epäpuhtauksiakin tulee. Tuo hemmotteluhoito olisi rankan kevään jälkeen kylla aikamoisen ihana palkinto.

  VastaaPoista
 34. Kuivalle iholleni tärkeintä on kunnon kosteutus. gerbiri@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Huolellinen meikkien puhdistus sekä hyvä kosteutus kuuluu päivittäisiin ja tärkeimpiin rutiineihini :)
  autiotiina812@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Huolellinen meikkien puhdistus ja hyvä kosteutus kuuluvat päivittäisiin ja tärkeimpiin rutiineihini :)
  autiotiina812@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Oma ihoni on niin herkkä ja kuiva, että vaatii paljon huolenpitoa. Apteekin tuotteilla mennään, koska parempiakaan ei ole löytynyt. Olisipa kiva päästä kokeilemaaan jotain uutta ;)
  tennareillatallaten@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Omaa ihoa pitäisi ehdottomasti hoitaa enemmän. Sitä edellyttää jo ikäkin 3+ jotain :D. Elämä ja ruuhkavuodet vaan tahtoo sen oman itsensä hoitamisen pistää kakkoseksi. Kyllä se "hoito" jaa pese ja mene asteelle useinmiten.
  kati77@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Kunnon puhdistukset aamuin illoin ja rasvaus! Niillä pötkii jo pitkälle. Kasvohoito ois kyllä ihanaa luksusta! sarapa55@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Sama juttu, ihoa pitäisi hoitaa enemmän.. Aika vähälle on jäänyt. Joskus käytän valmiita kasvonaamiopusseja! Niin ja yritän muistaa pestä meikit pois illalla, silloin harvoin kuin meikkiä käytän. sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Aamulla puhdistus, kasvovesi ja kosteusvoide ja tietty meikki päälle. Illalla puhdistus, kasvovesi, yövoide ja silmänympärysvoide :) Rutiinilla mennään!

  VastaaPoista
 42. Kiva arvonta, olen lueskellut paljon Jurliquen tuotteista blogeista, ja olisi kiva päästä kokeilemaan! Rutiineihini kuuluu kasvojen pesu aamuin illoin, ja kuorinta kerran viikossa. Meikki on kasvoilla lähes päivittäin. Kosteusvoidetta käytän silloin tällöin, mutta en hetiskään aina. Tavoitteena kesälle on vähentää meikin käyttöä ja saada päivetystä, tästä varmaan ihokin tykkäisi! :)

  hilkka.vay@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Saako osallistua espoolaislukija, joka haluaisi antaa mahdollisen voiton lahjaksi hyvälle Oulussa asuvalle ystävälle, jolla oli juuri synttärit...
  Luonnonkosmetiikkaa käytän, puhdistuvaahtoa iltaisin, yövoide naamaan ja aamulla kasvovesi virkistää ennen päivävoiteen levittämistä. Käytössä nyt juurikin Jurliguen ja Madaran tuotteita.
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 44. Aamuisin ennen meikkiä kasvovettä ja seerumia, iltaisin pesu puhdistusvaahdolla, kasvovesi, silmäympärysgeeliä ja hyvää kosteusvoidetta.

  VastaaPoista
 45. s-posti unohtui: vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Hyvä puhdistus aamuin illoin, kasvovoiteet, silloin tällöin seerumi tai tehovoide :)

  nomi@live.fi

  VastaaPoista
 47. Ehdottomasti arvonnassa mukana! Kasvohoito tulisi kyllä tarpeeseen, sillä kohta synnytys lähenee ja sen jälkeen ei olekaan enää itselle niin paljoa aikaa:) Perusihonhoito-rutiiniini kuuluu iltaisin kasvojen pesu Aqualan L:llä ja voiteena käytän Aqualan ja Jojoba-öljyn sekoitusta. Aamuisin laitan vielä meikin alle Aqualan L:ää.
  jonna601@jippii.fi

  VastaaPoista
 48. Puhdistan tietenkin aamuin ja illoin sekä pyrin viikottain laittamaan kasvonaamion :)

  suvismia@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. huolellinen puhdistus ja kosteutus pitää mun ihon hyvänä :) !
  elisa_haikala@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Kertaakaan en ole mennyt meikit naamalla nukkumaan, vaikka kuinka olisi väsyttänyt! Siinä ainakin yksi rutiini ;)

  lasalmihe@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Hyvä puhdistus ja kosteutus on hyväksi iholle kuin iholle
  seppo.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Käyn pari kertaa vuoteen kauneushoidoissa ja yritän muutenkin säännöllisesti muistaa hoitaa itse ihoa =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Viimeisten kuukausien aikana on kasvojen iho muuttunut todella herkäksi, pintakuivaksi ja punottavaksi. Tämän takia olenkin epätoivoisesti etsinyt herkistyneelle iholleni sopivia tuotteita. Siksi tuo sarja todella kiinnostaisi ja mikä parasta, kun saisi hoidon ja asiantuntijan analyysia ihosta ja sen hoidosta. Aina olen huolehtinut kasvojeni ihosta hoitaen ja puhdistaen lähinnä apteekin Vichy -tuotteilla aamuin illoin, mutta puhdistus ja hoitokaan ei näköjään aina takaa ihon hyvinvointia.
  heidi.halmetoja(a)netti.fi

  VastaaPoista
 54. Hyvä puhdistus ja kosteutus! :)
  niemisen.heli@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Puhdistus, kosteutus ja kuorinta ovat minun rutiinini :) Sain CLiniquen puhdistustuotteista allergisen reaktion, joten luonnonkosmetiikka kiinnostaa erityisesti!
  emma.l@luukku.com

  VastaaPoista
 56. Oi, kuulostaa ihanalta :); tämänhetkiset rutiinit ovat vain puhdistus ja rasvaus joten tällainen tulisi tarpeeseen! :-) mmaaria@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Laiska ihoni hoitaja, tunnustan. Mutta puhdisuts on tietysti kaiken a&o. hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 58. Ihonhoitorutiinini ovat puhdistus ja kosteutus. Enkä koskaan mene nukkumaan ilman meikin puhdistusta!- Essi, ekorkean@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 59. ihon säännöllinen kuorinta ja kosteutus ovat pitävät ihoni kunnossa, en myöskään koskaan nuku meikit kasvoilla missään tilanteessa.

  minddu6@hotmail.com

  VastaaPoista
 60. Huolellinen ihon puhdistus ja riittävä kosteutus ovat minun rutiinini :)
  hillap@outlook.com

  VastaaPoista
 61. Vedenjuonti, puhdistus, uni ja Aqualan L. Neljä kovaa, rock!
  martikainen.roosa@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Mulle tärkeintä ihonhoidossa on kunnollinen puhdistus aamuin illoin ja hyvä kosteutus

  mirjahelena.savikko@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Hyvä äitinpäivä lahja! <3
  satu.sax@netti.fi

  VastaaPoista
 64. Aamuin, illoin puhdistus ja hyvä kosteutus ovat rutiinejani ja tietysti kerran viikossa kuorinta :)
  hannahi9@suomi24.fi

  VastaaPoista
 65. Vedenjuonti, uni ja hyvät elämäntavat! :)

  jpt-89@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Pesen ja rasvaan kasvot aamuin illoin, silloin tällöin käytän jotain naamioita kun muistan/jaksan. Ihoni on todella rasvainen eikä yksikään kosmetologi ole siihen osannut vielä tarjota apua, joten tämä olisi tosi hyödyllinen palkinto!

  roorooroo89@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Mä oon maailman huonoin huolehtimaan ihosta ja aina jotenkin "unohdan" sen.. tai sitten vaan lipsun :D mut oon nyt yrittäny petrata ja koitan muistaa pestä aina meikit pois ja laittaa rasvaa :D
  nothingbutahuman@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Pesu aamuin illoin sekä kosteusvoide. Silloin tällöin kosmetologilla käynti.
  shirvonen75 at gmail.com

  VastaaPoista
 69. Puhdistusrutiinit, vesi, riittävä uni ja sinkki+omega3. Näillä keinoin yritän tasapainoilla ihoni hyvinvoinnin kanssa. Tehohoito tulisi kyllä erittäin tarpeeseen.
  miiasinko@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Ihon ja varsinkin kasvojen hoitoon pitäisi kyllä panostaa nykyistä enemmän. Nyt kolmenkympin hujakoilla on alkanut kyllä kiinnittämään enempi huomiota juonteisiin ja ryppyihin (jaiks :S!). Nykyisellään lähinnä kasvojen pesu joko pelkällä vedellä tai puhdistusaineen kans + kasvorasva. Silmänympärysvoidekin loppui jo jokin tovi sitten ja pitäisi käydä ostamassa uusi kun vain kerkeäisi! Kaipaisin asiantuntevaa neuvoa omalle iholle sopivaan hoitoon ja tuotteisiin! Monesti olen kyllä miettinyt että hiuksiin olen vuosikaudet käyttänyt parhaita ja jopa kalleimpia kampaamotuotteita mutta kasvot olen kyllä laiminlyönyt täysin..ja kummassakohan se vanheneminen eniten lopulta näkyy :O! Jotenki sitä ei vain nuorena, hyväihoisena ja siloposkisena osannut vielä asiaa arvostaa, mutta nyt on kyllä viime aikoina ollut hyvinkin paljon tapetilla :). Omissa valokuvissa alkaa huomio kiinnittymään vanhenemisen ensi merkkeihin.. Kasvohoito ja tuotteet olisivat hyvin tervetulleet!

  VastaaPoista
 71. Iholleni tärkeimmät: Paljon kasviksia ja hedelmiä sisältävä ruokavalio, kunnon uni, paljon vettä, oikeat ja sopivat herkän ihon ihonhoitotuotteet! Lisäksi kookosvettä juomalla kosteuttaa ihanasti koko kehon! :))
  l1pujo00@students.oamk.fi

  VastaaPoista
 72. vedenjuonti ja meikittömät päivät. luonnonkosmetiikkaan vaihto auttoi myös herkän ihon oireilua! ja öisin käytettävä manteliöljy. tamikkol@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 73. Kunnollinen kosteutus ja riittävä vedenjuonti ovat tärkeitä.
  kauppi10[at]gmail.com

  VastaaPoista
 74. Ruokavalio, riittävä uni, vesi ja päivittäinen puhdistus ja rasvaaminen kaiken a ja o. riikkahuhatgmail.com

  VastaaPoista
 75. Juon PALJON vettä ja koitan muistaa syödä kasviksia, marjoja ja hedelmiä. Talvella kosteutus erittäin tärkeää ja kesäisin auringossa olon jälkeen. Kasvot pesen aina ennen nukkumaanmenoa, vaikkei meikkiä olisi ollut kasvoissa ollutkaan. Siinäpäs ne tärkeimmät! Uutena villityksenä yritän muistaa tehdä kasvojumppaa, toivottavasti se palkitsisi sitten joskus tulevaisuudessa.. :)

  santalanoora@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Kosteusvoide puhtaalle iholle aamuin illoin on tärkeintä!

  VastaaPoista
 77. Tärkeintä on huolellinen puhdistus. :) Joskus (harvoin) baari-illan jälkeen olen sortunut siihen, että mennyt meikit naamassa nukkumaan ja sitten onkin ollu katastrofi valmis. :)

  j_jaana@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Omalle iholle sopivien ihonhoitoaineiden löytäminen on tärkeintä. Päivittäin ihonpuhdistus ja kasvovoiteen käyttö. Silloin tällöin hemmottelua kasvohoidossa ja ennen kaikkea puhtaus myös meikki siveltimissä on tärkeää :) makelame@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Lisäsin talvella ihonhoitorutiineihini seerumin ja olen aivan myyty! tua.takkinen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 80. Olisipa ihana päästä kasvohoitoon!! Pääsykoekevät on tehnyt kyllä tehtävänsä kasvoille.. Olen siirtynyt pikkuhiljaa käyttämään luonnon/luomukosmetiikkaa tässä parin vuoden sisällä, enkä enää vaihda takaisin. Tosin joihinkin hehkutustuotteisiin tulee joskus hairahdettua ;) lemppareitani luomumerkeistä ovat madara, lavera ja kotimainen Flow, suosittelen näitä kaikkia!
  eveliinako@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Vaikuttaa hyviltä tuotteilta. Itselläni on kasvohoito ensi viikolla :)
  kiira.lagerlof@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Omiin ihonhoitorutiineihin kuuluu aamuin illoin virkistävän lähdeveden suihkinta kasvoille, herättää erityisesti suoraan sängystä nousseen aamumonsterin ;)

  tiiskuniisku@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Olen kauan jo ostanut ihonpuhdistusaineen marketista sattumanvaraisesti, mutta nyt olis mukava löytää uusi laadukas kestosuosikki ;) satujii@netti.fi

  VastaaPoista
 84. Pesen kasvot aamuin illoin puhdistusvoiteella, käytän kasvovettä ja kosteutan tarpeeksi. Hoidan sekaihoani vuodenaikojen mukaisesti sekä liikun ulkona paljon. Perusasiat ovat pitäneet ihoni hyvässä kunnossa sekä hyvä ruokavalio.
  hannamaria.rimpisalo@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Kuiva ihoni todella kaipaisi jotain uutta ja virkistävää tuotetta, joka saisi sen kuriin. Tuotteita on tullut kokeiltua laidasta laitaan, mutta kestosuosikki on vielä hakusessa : ) annukkar@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 86. Mielellään testiin ottaisin uusia tuotteita, kun usein jämähtää samoihin tuotteisiin. Mielenkiinnolla odotan. :)

  VastaaPoista
 87. Kosteutus on mulle tärkeintä, sillä mulla on tosi pintakuiva iho. Toisaalta nyt alkanut puskea pientä näppyä taas monen vuoden tauon jälkeen ja oon vähän hukassa miten tätä täytyisi hoitaa. Veden juonti ja meikkien huolellinen pesu arkisin, kuin myös juhlailtojenkin jälkeen ovat ehdottomia mulle ihon kannalta! :)
  johanna_kuoppala@msn.com

  VastaaPoista
 88. Mä olen tosi tarkka kasvojenpuhdistuksessa. Mulla kun on sen verran huono iho, että jos sen jättää yhdekin illan kunnolla hoitamatta, näkyy aamulla kunnon finniparvi. Eli pesua; niin aamulla kuin illalla; rasvausta ja vedenjuontia :) Niillä pääsee jo pitkälle :)

  myfantazya@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Huolellinen ihon puhdistus ja kosteutus. Luonnonkosmetiikan tuotteet ovat alkaneet kiinnostaa yhä enemmän. Kasvohoitoon olisi ihana päästä :)
  -marjatta-

  VastaaPoista
 90. Omalle kuivalle iholle tärkein on riittävä kosteutus aamuin illoin ja tietenkin ihon puhdistus aina iltaisin.

  Pharddi1@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Jokapäiväisten naamaputsirutiinien lisäksi kosmetologilla käynti vuodenaikojen vaihtuessa.

  mirke2014@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Ihana arvonta! Näillä kilometreillä (30+) pitäisikin alkaa kiinnittämään enemmän huomioita ihon hoitoon, joten neuvot tulisivatkin tarpeen. Itselläni tähän asti rasvainen/sekaiho hoitunut ihon puhdistuksella aamuin illoin ja ajoittaisella ihon kuorinnalla.

  perhe.alajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Atooppisen ihon takia olen tarkka ihon puhdistuksessa. Riittävä uni, vesi ja terveellinen ruokavalio auttaa paljon mutta silti kevään pääsykoestressi valitettavasti näkyy kasvoilla.
  -Jenny

  VastaaPoista
 94. Sekaihoni kuivuu etenkin talvisin ja vuodenaikojen vaihtuessa. Aiemmin tuntui, että jouduin valitsemaan joko tuhdilla rasvalla kosteutetun näppynaaman ja kuivan ja hilseilevän näpyttömän ihon väliltä. Aloin viime talvena käyttää arganöljyä kasvoillani yövoiteen sijaan, ja näpyt vai kuivuus-pulmani on ollut siitä lähtien tiessään!

  sanni.k.j@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Kävin juuri kasvohoidossa ensimmäistä kertaa ja sain kuulla ihotyyppini olevan luulemani sekaihon sijaan herkkä ja osin pintakuivakin, joten ihotuotteet menevät nyt osin vaihtoon. Ihoani olen kyllä aina hoitanut tunnollisesti: huolellinen puhdistus aamuin illoin kasvoveden kera ja kevyt kosteutus silmänympärysvoiteen kera. Kasvoissani on kuitenkin aina ollut pientä näppyä eri puolilla, toivottavasti uudet tuotteet löydettyäni ihon kunto tulee paranemaan. Tämä sarja saattaisi olla kokeilu arvoinen!

  virpiker@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Kiitos kivasta arvonnasta! Minulla on aikuisiän akne ja joudun olla aika tarkka kosteusvoiteiden suhteen. Noin kerran viikossa olen pahis ja jätän kasvot yöksi pelkän kasvoveden varaan ilman mitään hoitotuotteita:)
  T:Marra, r_ra_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 97. Minulla on aikuisiän akne, johon millään kasvojenhoitorutiineilla ei tunnu olevan vaikutusta. Joka päivä tulee kuitenkin puhdistettua kasvot puhdistusaineella sekä kasvovedellä. Ja siten vielä rasvaus aamuin illoin. Tätä sarjaa on kyllä kehuttu, joten toivottavasti pääsen kokeilemaan.

  nooraant@outlook.com

  VastaaPoista
 98. joka aamu päivävoide ja iltaisin yövoide :) vtervo@ulapland.fi

  VastaaPoista
 99. Kiva arvonta! Itse olen käyttänyt luonnonkosmetiikkaa jo lähes viisi vuotta, myös ihonhoidossa. Olen kuitenkin aivan liian laiska käyttämään kasvovettä. ;)

  lempeaavaloa@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Oi ihana luksus-arvonta:) Omat ihonhoitorutiinini ovat aika tavalliset, pesen kasvot puhdistusemulsiolla kaksi kertaa päivässä, sen jälkeen käytän kasvovettä ja sitten silmänympärysvoidetta ja päivävoidetta. Satunnaisesti teen kuorinnan tai käytän kasvonaamiota. Pidän kovasti Yves Rocherin ja apteekin tuotteista, mutta kokeilen mielelläni uusiakin tuotteita:)!

  VastaaPoista
 101. Itselläni on ollut akne, ja sainkin syötyä roaccuttan kuurin loppuun n. 2 kk sitten. Nyt ihoni on ollut ihan kohtalaisessa kunnossa, ja olenkin miettinyt olisiko tässä kyseisessä sarjassa apua minun ongelmaani. Pahin pelkoni on, että akne tulee takaisin. Ihonhoitorutiini on jo monta vuotta ollut samanlainen: aamulla pesen kasvoni palasaippualla, silmänympärysvoiteenani on jo vuosia toiminut Oriflamen silmänymärysvoide, akne arpiin olen jo 4 vuotta käyttänyt Biodrogan moisture plus concentrate ampulia ja kasvoni kosteutan Lumenen heleyttävällä kasvovoiteella. Illalla puhdistan meikin Erisanin puhdistusemulsiolla , silmäympärysvoide on sama kuin aamulla, mutta kasvoille levitän Lumenen syvä kosteuttavan yövoiteen. Nämä tuotteet olen todennut hyväksi omalle akne iholle, mutta mielelläni kokeilisin tosiaan löytyisikö tästä luonnonkosmetiikka sarjasta vielä parempi apu ongelmaani.

  kreetta9990@luukku.com

  VastaaPoista
 102. Ihana arvonta! Kasvonhoitorutiinit ovat aika retuperällä, joskus tulee kuorittua ja meikit yritän muistaa pestä pois ennen nukkumaanmenoa, silloin harvoin kun meikkaan! sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Mukava arvonta! Itselläni on säännölliset ihonhoitorutiinit, joista tärkeimmäksi nostaisin ihon päivittäisen puhdistuksen ja kosteutuksen :) k3soan00@students.oamk.fi

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.