Bachelorette Party

Mahtava viikonloppu takana! Eilen vietettiin ystäväni Lauran polttareita täällä Oulussa, ja meillä oli kyllä todella mukava päivä. Päivä alkoi aamulla yllättämällä tuleva morsmaikku kesken aamuvalmistelujen. Yllätys vaikutti onnistuneen täydellisesti, pieniä juonitteluja tosin jouduttiin tekemään sen eteen ;)

Päivään kuului laserpyssysotaa Megazonessa (jossa olin aivan liekeissä haha), karaokea legendaarisessa Heinäkengässä, burgerbrunssia Tubassa ja drinkkikoulua Cocktail Companyssä. Illanviettoon siirryimme Utajärven vanhalle juna-asemalle, noin 60 kilometrin päähän Oulusta. Illanviettopaikka oli ihan mahtava, jonne meidän 14 hengen porukka mahtui mainiosti. Paikanpäällä meitä odotti palju ja tynnyrisauna, ja laulettiinpa illalla SingStarissa äänemme käheiksi aamun pikkutunneille. Oma bravuurini taisi olla Cheek ;)


Tämä päivä onkin mennyt sitten itsensä kasaamisen kanssa, sillä juhliminen kyllä ottaa veronsa! Elämä alkaa kuitenkin kolmen tunnin päikkäreiden jälkeen taas voittaa! :D Kiitos kaikille mukana olleilla mahtavan päivän järjestämisestä! :)

-Linda

4 kommenttia

  1. Polttarit on aina niin kivoja tosi kivoilta vaikuttaa nuo teidänkin juhlat! Mullakin oli omissa polttareissa drinkkikoulu ja se oli kyllä superhauskaa!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa onnistuneilta ja tapahtumantäyteisiltä polttareilta! :)

    VastaaPoista
  3. Oi että, teidän polttaripäivä kuulostaa onnistuneelta ja ihanalta! :)<3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.