@lindakaup

Koska oikea kamera on pysynyt aika visusti viime aikoina pöytälaatikossa, päätin pitkästä aikaa kaivaa muutamia kuvia instagram-tilini (@lindakaup) kätköistä:


1. Paras kuva Onnista koskaan! Kuva on reilun kuukauden takaa Rovaniemeltä, ja poika oli aivan hurjana tullessaan mökiltä kotiin. // 2. Oulussa on ollut kauniit säät ja olenkin käynyt pari kertaa tallomassa lenkkipolkuja. Vaihtalua ainaiselle salitreenaamiselle. // 3. Päivän asuja ei kuvaajan puuttuessa blogiin paljoa ole tulossa, joten nämä säälittävät peilikuvat ovat ainot mitä minulla on antaa. Vappuna voisi saada muutamia asuja kuvattua! 


4. Turussa oli uudet lenkkimaisemat ja Aurajoen rannasta tuli heti lempparini. Nuo pastellin väriset talot ovat niin söpöjä! // 5. Aamupala on jo pitkään näyttänyt tältä. Yleensä syön aamupalan vasta töissä kahvitauolla, mutta tämä kuva on Turusta. Olen jo oppinut nauttimaan puuroaamupalasta, mutta välillä korvaan puuron ruisleivällä vaihtelun vuoksi. // 6. Jape asuu Turussa melko lähellä Turun Linnaa, joten sekin piti käydä katsomassa. Sisälle en päässyt koska se oli maanantaisin kiinni. Pihalla kuvattiin jotain keskiaikaisia (tai mikä lie) kuvia ratsujen ja kostyymien kera.


7. Stockmannilla alkoi viime viikolla alennusmyynnit ja sorruttiin Lauran kanssa ostamaan tiimilaukut kesäksi. Hintaa tälle upealle pinkille pikkulaukulle jäi n. 65 euroa. // 8. Koska en malta odottaa kesää, otin jo pari viikkoa sitten ihanan kukkatopin käyttöön. Kukkien pastelliset värit ovat täydelliset! // 9. Yksi kevään ilonaiheista on ollut Prisman 2,95e tulppaanikimput! Näitä raaskii ostaa useamminkin :)


10. Kiirastorstaina puin pääsiäisteemaan kuuluvasti keltaista päälle. Tuo paita on ostos vuoden takaa Zarasta ja tulee olemaan tänäkin kesänä yksi lemppareista! // 11. Pääsiäistä vietettiin mitä täydellisimmissä säissä, ja jos edellisen postauksen kuvassa ei lunta näkynyt niin tässä todiste että sitä tosiaan oli. // 12. Onska tuli mökillä laavulla melkien syliin istumaan. Ressukka ei tajua olevansa vähän isompi kuin normaalit sylikoirat...


-Linda

3 kommenttia

  1. IHANA kuva nro 1 <3 <3 Niin suloinen "hymy" Onnilla :)

    VastaaPoista
  2. Onni the sylikoira :D Hauska ilme Onnilla ykköskuvassa :D

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirtsakoita kuvia! Tuo pinkki laukku on niin ihana <3

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.