Kotona taas

Heippa taas! Loppuviikko menikin sitten poissa blogin parista. Perjantaina matkustettiin yhdessä Japen kanssa Turusta Ouluun, ja voin kertoa että on muuten paljon kivempi matkustaa tuo väli junassa kahdestaan! Matka ei tuntunut ollenkaan niin pitkältä :) Lauantaina vietin iltaa työkavereiden kanssa, sillä meidän liikuntakampanja, josta olen joskus täällä maininnutkin, päättyi. Oli kyllä hauska ilta ja olen kyllä onnekas kun minulla on niin kivoja työkavereita.


Alkuviikko on mennyt töiden merkeissä, sillä lomat on nyt tältä erää vietetty. Eilen palasin kahden viikon tauon jälkeen myös salillekin. Taukoa salilta tuli pidetty flunssan ja jäätävien selkäkipujen vuoksi. Tulipa eilen ja tänään todettua, että lihaskunto todellakin on katoavaista! Eilen piti jättää treeni lopussa kesken, sillä meinasin pyörtyä ja tänään tuntui etten olisi käynyt salilla vuoteen. Huh, toivottavasti kadotetut voimat palaavat pian, sillä on masentavaa nostella paljon normaalia pienempiä painoja :D

Tällä viikolla ei ole sen kummempia suunnitelmia. Hulluilla Päivillä pitää käydä ainakin kerran tekemässä täsmäisku ja toki Herkussa hakemassa herkkuruokia. Sain kutsun viikonlopun Aussia Awardseihin ja hamittaa taas ihan älyttömästi että asun niin kaukana Helsingistä. Jään aina kaikesta kivasta paitsi, sillä kutsu tuli sen verran myöhään, ettei järkevän hintaisia lentoja enää ollut. No ehkäpä minä vielä joku kerta pääsen minäkin osallistumaan johonkin kivaan blogitapahtumaan :)

Mukavaa viikkoa! :)

-Linda

7 kommenttia

 1. Itse otin aamuvapaata huomenna töistä että pääsen nappaamaan Clarksin ballerinat ja kokeilemaan yhtä takkia.Toivottavasti takki olisi huippu, kengät olenkin jo kokeillut mutta hinnan vuoksi odottelen huomista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kävin tänä aamuna nappaamassa Wondersin ballerinat! :)

   Poista
 2. Äh, tiedän tunteen:/ Vaikka mulla ei niin pitkä matka olekaan kuin sulla, niin harmittaa nykyään kun asuu täällä, eikä pääse osallistumaan kivoihin tapahtumiin mihin tulee kutsuja.. Varsinkin kun monet jutut on viikolla, niin eipä mulla oikein ole mahdollisuutta lähteä silloin Helsinkiin. Mutta toivottavasti joo päästäis vaikka joskus samaan aikaan johonkin tapahtumaan, ois huippua nähdä, muutenkin kun vain pikaisesti ohimennen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :/ Olisi niin kiva osallistua tapahtumiin ja nähdä muita bloggaajia! Mua vieläkin harmittaa se Tradetrackerin tapahtuma silloin ajat sitten johon oisin päässyt, voi kun olisin tiennyt että sinä olet menossa sinne! :D Olisi kyllä ihan mielettömän kiva nähdä joskus!! :)

   Poista
  2. Hih, mulla tuli mieleen se ihan sama ilta! :D Mutta kyllä me vielä joskus osutaan johonkin samaan aikaan! :)

   Poista
 3. Voi että, Hullut Päivät ovat kyllä yksi niistä asioista joita kaipaan Suomesta ;) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.