Jurlique kasvohoito Oulussa & alennus lukijoille

Pääsin viime viikon tiistaina testaamaan oululaiseen Kauneushoitola Harmonyyn luonnollisen ihonhoitotuotemerkin Jurliquen aromaterapia kasvohoidon yhteistyön merkeissä. Kauneushoitola sijaitsee Oulun keskustassa, kerrostalon viidennessä kerroksessa katutason melujen saavuttamattomissa, upeissa vaaleissa remontoiduissa tiloissa. Kauneushoitola Harmony on ainoa Jurlique merkkiä myyvä ja käyttävä kauneushoitola Oulussa.


Jurlique on kotoisin australiasta ja sen aineosat viljellään yhdessä maailman puhtaimmassa ja luonnollisimmassa maaperässä omalla luomu-maatilalla. En ollut juurikaan päässyt aiemmin testaamaan luonnonkosmetiikkaa, mutta olen ollut siitä pitkään kiinnostunut. En ole kuitenkaan ollut varma mistä oikein aloittaisin, joten tämä yhteistyö tuli tarpeeseen. Ihoni on melko herkkä, se punoittaa ja reagoi helposti. Olen kärsinyt myös pitkään pienistä punaisista näpyista suun ympärillä, eikä mikään ole tuntunut auttavan. Lisäksi varsinkin talvisaikaan ihoni on hyvin pintakuiva. Melkoinen tapaus siis! Toivoinkin löytäväni luonnollisista ihonhoitotuotteista apua näihin pitkäaikaisiin ongelmiini.


Jurlique aromaterapia kasvohoito tehdään asiakkaalle hänen ihotyyppinsä mukaan. Hoidon aluksi asiakkaan tehdään ihoanalyysi, jonka mukaan kosmetologi ehdottaa hoitoon valittavia tuotteita. Hoidossa otetaan huomioon pelkkien kasvojen lisäksi myös decoltee alue. Aromaterapia ei alkuun saata kuulostaa oikealta hoidolta (hajuste)herkälle iholle, mutta Jurliquen tuotteissa tuoksut ovat luonnollisia ja mietoja. Hoidon aikana ihoni ei reagoinut tuoksuihin mitenkään - ainakaan negatiivisesti! Iholleni käytettiin rauhoittavia ja tasapanottavia tuotteita, jotka tuntuivat iholla todella miellyttäviltä.


Hoito oli mielestäni todella monipuolinen. Hoidon aluksi iho puhdistettiin huolellisesti meikistä ja muusta liasta pariin otteeseen. Puhdistuksen jälkeen on vuorossa kasvojen kuorinta, mutta koska ihoni on herkkä ja punoittava jo valmiiksi, tehtiin minulle kuorinnan sijaan savinaamio. Naamion vaikuttamisen jälkeen kasvoille levitetiin seerumi ja silmänympärysvoide ja kulmatkarvat siistittiin. Näiden jälkeen kasvoille tehtiin rentouttava hieronta. Olisin voinut vaikka nukahtaa hoitotuoliin! Kasvohieronnan jälkeen minulle laitettiin vielä toinen rauhoittava naamio, jonka aikana hoitaja hieroo joko hartioita tai kämmeniä. Lopuksi iholle levitetään vielä kosteusvoide.

Hoidon jälkeen ihoni oli huomattavasti kirkastunut ja pehmentynyt, en muista koska ihoni olisi ollut näin hyvässä kunnossa! Hoito oli mielettömän rentouttava ja miellyttävä, ja voin suositella lämpimästi kaikille kokeilemaan tällaista itsensä hemmottelua. Sain hoidon jälkeen mukaani muutaman tuotteen joita olen nyt viikon ajan testannut, mutta kirjoitan niistä vielä myöhemmin kun olen ehtinyt testata tuotteita hieman pidempään. Sen verran voin sanoa, että tähän asti olen ollut todella tyytyväinen, ja uskonkin vakaasti että olen löytänyt ongelmaiholleni vihdoin oikeat tuotteet! Voit tutustua Jurliquen tuotteisiin täällä.


Minulla on nyt ilokseni mahdollisuus tarjota teille lukijoilleni -15% alennus kaikista 11.5 mennessä varatuista Kauneushoitola Harmonyn palveluista. Alennus koskee sähköpostilla, nettiajanvarauksella tai puhelimitse varattuja aikoja. Muistathan mainita varauksen yhteydessä olevasi blogini lukija! Lisäinfoa kauneushoitolan palveluista ja yhteystiedot löydät täältä.

Muiden alueiden Jurliquen jälleenmyyjät ja tuotteita myyvät verkkokaupat löydät täältä.

Oletteko te testanneet luonnollisia ihonhoitotuotteita? Oletteko todenneet ne hyviksi?

-Linda

Yhteistyössä:

3 kommenttia

 1. Voi ihanaa, minun vakkarikosmetologin hoitolasta postaus! Olet taatusti saanut ihanan hoidon! Kauneushoitola Harmonysta löytyy toinenkin sarja - Dermaviduals, josta minun aikuisiän sekaihoni on löytänyt suurta apua.

  Voin lämpimästä suositella kaikille Harmonyn ammattitaitoisia palveluita. Tässä muutamia asioita, jotka ovat minulle asiakkaana tärkeitä ja joiden perusteella valitsin Harmonyn kauneushoitolakseni! Asiakkaan hoito toteutetaan keskeytyksettä; hoitolan puhelin on äänettömällä hoidon ajan ja tuotteiden ostohetkeä varten sovitaan erillinen aika. Puhtaus on kiitettävästi toteutuva perusasia Harmonyssa. (Valittavasta minulla on kokemusta kosmetologista, joka kasvohoidon välissä = hoitoni keskeytyi, kävi palvelemassa muita asiakkaita, mm. rahasti ja palasi hoitoni pariin pesemättä ja desinfioimatta käsiään.. Äänestin jaloillani.) Harmonyssa hoidot tehdään tarkasti, unohtamatta rentoutusta. Asiakkaalle kerrotaan kotituotemahdollisuuksista, mutta asiakkaalle annetaan rauha tehdä päätös ostaakko vaiko eikö. Eikä koskaan tarvi kuulla ns. ripitystä mahdollista aikaisemmin käytetyistä kotituotteista. Hannele on hyvin kollegiaalinen.

  Sitä kun nainen löytää hyvän gynekologin, kampaajan ja kosmetologin, niistä ei halua luopua koskaan!

  -Heli

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin blogisi ihaan sattumalta ja olipas kiva postaus ihonhoidosta!:) Itselläni on todella ongelmallinen iho ja voisinkin löytää avun kyseisestä paikasta:) kiitos kovasti vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Voi kumpa asuisin Oulussa ;) Jurliquen löysin ensimmäistä kertaa Norjassa lentokentältä (ei tosin vielä sillon päässyt testiin saakka). Olenkin sen jälkeen Helsingin Jurlique hoitoloita sillä silmällä katsellut heh. Haluisin kovasti vaihtaa luonnolisempaan ihonhoito sarjaan, mutta vielä hieman epäilyttää sillä olen kuullut väitteen, että tavallinen meikki ei näillä luonnollisilla putsareilla lähde? Luotto BB voidetta, kun taas en haluasi lähteä vaihtamaan vaikka eipä se luonnollinen olekkaan. Mutta tästä postauksesta kuitenkin ymmärsin, että "tavalliset" meikit pitäisi kyllä Jurliquen tuotteilla hyvin lähteä? Toivottavasti, sillä en kaikkea haluaisi lähteä vaihtamaan. Tulipas pitkä (eka) kommentti, oli sen verran kiinnostava aihe ;) Aurinkoista vappuviikkoa :) P.S Laitan kaikki Turku vinkkisi korvan taakse, jospa kesällä ehtisin mikromatkailla Turkuun :)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.