Ihana loma

Pääsiäinen oli aivan ihana - rentouttava ja leppoisa. Me ollaan vietetty pääsiäinen perinteisesti perheiden parissa ja niin teimme nytkin. Jotenkin miellän itse pääsiäisen rauhalliseksi, kun taas monet juoksevat baareissa sen minkä kerkeävät. Mutta niinhän se on, että jokaisen pitää tehdä juuri sitä mistä tykkää. Me puuhattiin kaikkea sellaista kivaa mitä huvitti tehdä, eikä vaivattu päätämme millään mikä ei kiinnostanut. Vaikka ehkä kuvasta on vaikea päätellä, niin Ylitorniolla oli vielä järvet jäässä ja lunta siellä täällä. Minusta olisi ihanaa jos aina pääsiäisenä riittäisi vielä lunta ja sen jälkeen lumet saisivatkin sulaa kovaa kyytiä. Päästiinkin siis hiihtämään vielä talven ensimmäiset ja samalla viimeiset hiihdot. Olisi kyllä kiva hiihtää enemmänkin ja harkitsen vahvasti ostavani ihan omat sukset ensi talveksi, mikäli lumitilanne olisi parempi kuin tänä vuonna. Voi kuinka olisi ihana päästä oikein kunnolla johonkin tunturiin hiihtämään ja laskettelemaan! Pitääkin suunnitella sellaista reissua ensi talvena :) Käytiin myös pilkillä ja saatiin jopa kalaakin, jotka ihan itse savustettiin.

Pääsiäisenä tuli myös syötyä niin että napapaukkuu. Lapin tyttönä suurinta pääsiäisherkkuani on kuivaliha, joka on yleensä valmista aina pääsiäisen tienoolla. Lisäksi tuli syötyä tietenkin muutama suklaamuna...


Meidän mökillä oli porukkaa ilostuttamassa nämä kaksi karvakaverusta. Sulo täyttää vappuna vuoden ja on jo iso poika. Näin sulassa sovussa kavereita ei yleensä näe, vaan koirat saatiin huijattua samaan kuvaan herkkutikkujen avulla :D

Millaisissa tunnelmissa teidän pääsiäinen meni? :) Onko teillä omia pääsiäisperinteitä?

-Linda

2 kommenttia

  1. Mulla meni pääsiäinen lähinnä töissä ja koulujuttuja tehdessä, joten en juuri kerennyt rentoutua... Toisaalta pyhinä on kyllä ihan kiva olla töissä. :) Oon aina tavallisesti ostanut pääsiäiseksi tulppaaneja ja Fazerin Mignon-munan, mutta tänä vuonna jäi tulppaanit ostamatta, kun en juuri ollut kotonakaan. Suklaamunan toki ostin perinteisesti. ;)

    VastaaPoista
  2. Jopas on mainio kuva. Arvasin että niiden katse viittaa johonkin herkkuun. :D

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.