Ballerina-inventaario

Sunnuntain ratoksi kaivoin kaapista kaikki ballerinalaatikot alas. Tein tämä siksi, etten millään malttaisi odottaa, että ballerinat saisi iskeä jo jalkaan, ja muistuttaakseni itselleni minkälainen ballerina-tilanne minulla onkaan. Ja no täytyy todeta, että aika täydellinenhän tämä tilanne on: on mustaa, ruskeaa, värikästä ja leopardikuosista. Note to self: ei enää yhtiäkään ballerinoja Linda!

Eikä varsinkaan ruskeita. Sillä kuten kuvasta huomaa, on ballerinoissa selkeä lempivärini ruskea. En vaan voi sille mitään että kiinnitän aina ensimmäisenä huomiota ruskean eri sävyihin! Ja kuvasta itseasiassa unohtui vielä yhdet ruskeat Filippa K:n ballerinat. Omat lempparini ballerinoistani on viime kesän aleista löytämäni Cravo Canelan leopardikuosiset karvaballerinat, joiden lesti on uskomattoman pehmeä!

Uusin tulokas ballerinarintamalla on oikean ylänurkan mustat Wondersin ballerinat, joiden perässä juoksentelin Hulluilla Päivillä perjantaina. Kannatti herätä, ballerinat ovat super mukavat jalassa ja juuri sellaiset perusballerinat joita mustina täksi kesäksi etsinkin.

Mitkä ballerinakokoelmastani ovat sinun lempparisi? :)

-Linda

Seuraa blogiani Facebookissa!

12 kommenttia

 1. Liian helposti voisi sanoa että molemmat Tory Burchit, mutta sanonpas tällä kertaa että nuo leopardikuvioiset ovat eniten mieleeni :P

  VastaaPoista
 2. Kävin itsekin Hullareilla perjantaina juurikin noiden wondersien perässä. Itse tosin ostin balsut nuden värisinä, kun useammat mustat jo omistan :) wondersit on kyllä ihan loistavat, omistan niitä jo kolme paria :)

  VastaaPoista
 3. Zara ja Burch ovat kyllä ehdottomia suosikkeja! :)

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Suloisia kenkiä! Itse taidan omistaa hmm neljä tai viisi paria, joten kaapissa on vielä tilaa :) Nuo Wondersit näyttävät kyllä ihanilta!

  VastaaPoista
 5. Miten sun jalat kestää noilla kävelemisen? Ite en ainakaan viitti ollenkaan kävellä tommosilla lättätossuilla :S En toisaalta korkkareitakaan käytä, mutta kyllä kunnon pohja pitää kengissä olla.

  VastaaPoista
 6. Oi kun kauniita! Nuo Bananan ovat oma suosikkini. Pidän baltsuja itsekin kohtuu paljon, omaan jalkaani sopivat parhaiten Hilfigerin versiot, joten niitä on tullut muutamat hankittua ja tuskin säästyn ostamiselta tänäkään vuonna ;)

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään eniten noista Vagabondeista ja Tory Burchin mustista :) Vitsi ku itseltä ei löydy edes mustia ballerinoja kesäksi, ois varmaan korkee aika käydä ostamassa. Hamstraan aina liikaa kaikkea värikästä :D

  http://varjattyavetta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä ihania baltsuja! Itsekin ostin juurikin nuo mustat wondersit hullareilta :) Mulla uupuu kyllä kokoelmasta ainakin nudet ballerinat, jos ei konjakkisetkin! Päätin nyt tänä keväänä panostaa laatuun enkä osta enää niitä parinkympin ballerinoja kun ne kestävät vain sen yhden kesän :/

  VastaaPoista
 9. Oi voi, mä en malttanut enää odottaa balleriinakauden virallista alkua vaan menin korkkaamaan sen jo aika päivää sitten... Hups.. :D Ihania kenkiä kyllä, erityisesti voisin tulla sieppaamaan nuo Banana Republicin popot itselleni!

  VastaaPoista
 10. Ihania kaikki, Tory Burchit ovat kuitenkin eniten omaan mieleeni :)

  VastaaPoista
 11. uui, nuo marc o´polot on kyllä tosi suloiset! Mistäs oot ne ostanu? :) Eipä sillä, kyllä nuo kaikki muutkin kengät kelpais mulle ;D

  VastaaPoista
 12. Kelpuuttaisin kyllä melkein joka parin tänne eteiseeni! Erityisesti nuo ruskeat Toryt ;)

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.