Weekend

Jes, perjantai, viikon paras päivä! Tällä viikolla olen ehtinytkin hommata vaikka mitä, mutta en todellakaan sitä, mitä olisi pitänyt tehdä, eli lukea tenttiin. Viimeksi pari päivää sitten istuin sohvalla ja valitin Skypessä Japelle, kuinka en saa mitään aikaiseksi. Olisi pitänyt siivota, lukea tenttiin, tehdä ruokaa ja bloggailla, mutta en osannut tarttua oikein mihinkään. Ainoa mikä kiinnosti pikkaisenkaan oli salilla käynti. No nyt olenkin siivonnut täällä kotona hikipäässä, sillä Jape tulee tänään kotiin! :) Ihanaa päästä viettämään aikaa yhdessä. Suunnitelmissa ei ole sen kummemmin muuta kuin syödä hyvin ja nauttia toistemme seurasta. Parasta. Viikon päästä onkin minun vuoro matkata Turkuun kokonaiseksi viikoksi!


Ostan lähes joka viikko kotiin kukkakimpun, sillä rakastan leikkokukkia ja niin tein tänäkin perjantaina. Monesti kuulee valitusta kuinka leikkokukat ovat Suomessa hirrrveän kalliita. No ei ole jos ne hakee marketista sen kukkakaupan sijaan. Marketeista löytää näin keväällä todella edullisia parin euron tulppaanikimppuja ja minusta ne on aivan yhtä kauniita kuin mitä kukkakaupassakin. Marketeista löytyy monesti myös muun muassa kauniita ruusuja, neilikoita ja sekakimppujakin. :)

Hei ja mikä ihme tuota säätä vaivaa?! :D Olen viime viikonloppuna ja nyt viikolla lukenut monista paikoista valitteluja takatalvesta, mutta ilmeisesti se takatalvi saavutti Oulun vasta viime yönä. Aamulla töihin polkiessa sain todeta ettei polkemisesta tule mitään, sillä kaduilla oli useampi kymmen senttiä lunta eikä niitä oltu aurattu! On ollut niin ihana polkea kuivilla kaduilla töihin ja nyt saa taas pelätä koska pyörä lähtee hallinnasta ja olen kyljelläni. EN ALA! Sen keväänhän piti olla ihan nurkan takana?

Oikein ihanaa viikonloppu kaikille!

-Linda

Psst! Käykäähän tykkäämässä blogini Facebook-sivuista! :)

1 kommentti

  1. Markettitulppaanit on suosiossa täälläkin! En nimittäin oo mikään viherpeukalo ja siten en oo huomannut suurtakaan eroa kukkakaupan ja marketin kukkien kestolla. :)

    VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.