Viikonlopun kuulumisia

Karkasin viime viikonlopuksi Rovaniemelle ja blogi hiljeni samalla. En ollutkaan käynyt kotikotona sitten joulun, joten oli kiva käydä moikkaamassa perhettä. Juna lähti perjantaina Oulusta reilut puolituntia myöhässä, mikä on oikeastaan pikemminkin sääntö kuin poikkeus. En oikeasti muista kertaa, jolloin Oulusta olisi juna lähtenyt ajoissa :D Käytiin äidin kanssa lauantaina kaupungilla jossa shoppailin muutamia uusia urheiluvaatteita ja syömässä Ravintola Martinassa. Illalla kävin vielä istuskelemassa kaverin kanssa limpparin ääressä.


Yksi viikonlopun kohokohdista oli vierailu Rovaniemelle pari kuukautta sitten avatussa Rollohallissa. Instagram-seuraajat (@lindakaup) näkivätkin jo videopätkän vierailulta! ;) Rollohallista löytyy isoja trampoliineja ja voimistelupermantoja, joiden taki sinne hinguin kovasti. Minulla sattui tuuri, kun kaveri jonka kanssa olen harrastanut voimistelua yhtäaikaa oli yhtäaikaa Rovaniemellä vierailemassa kotonaan. Siellä me sitten temppuiltiin yhdessä ala-asteikäisten poikien kanssa ja oli aivan hurjan hauskaa :D Sunnuntaina oli sitten sellaisetkin lihakset kipeät, joiden olomassaoloa en edes muistanut! Kyllähän ne vanhat taidot hieman ruosteessa oli, mutta pikkuisen lämmittelyn jälkeen alkoi opit muistua mieleen. En ole koskaan harrastanut voimistelua kilpailumielessä vaan ihan harrastuspohjalta, joten tekniikka ei koskaan ole ollut tärkeimmässä roolissa, vaan halu oppia "temppuja" :)

Minulla on ensi viikolla luvassa jälleen tentti, joten blogissa saattaa olla hiljaisempaa. Nyt kun vaan saisin kerättyä sitä tsemppiä tenttiin lukua varten, ei meinasi millään kiinnostaa :D

Oliko teillä mukava viikonloppu?

-Linda

7 kommenttia

 1. Voi miten ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
 2. Missä Onnin kuvat? :D Vai eikö Onni ollutkaan kotona?

  VastaaPoista
 3. Tuo tapetti seinällä! Aah! Mä niin haluan sitä meidän makuuhuoneeseen! :))

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää! Ja erityisesti silmiini pisti tuo sohvapöytä tai ovatko ne kaksi erillistä tasoa?.. Kertoisitko mistä olet ne hankkinut?

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.