Sunnuntaikävely Turussa

Taidan on minäkin nyt sitä mieltä, että on tämä Turku totta tosiaan melkoisen kaunis kaupunki. Eilen jätimme pyörät telineisiin ja lähdettiinkin vuorostaan jalkaisin katsomaan kaupunkia. Sunnuntaikävelyllä Aurajoen rannassa oli meidän lisäksi monia muitakin. Selkeästi suosittua lenkkimaastoa! Olen ihastellut kuinka kaupunkia on koristeltu keväisillä narsisseilla, siis ihan koko kaupunki! Myös asukkaiden parvekkeille kuikuillessa niitä löytyy sielläkin! Miksei tätä harrasteta Oulussa?

Istuimme tovin ensimmäisessä kuvassa näkyvillä penkeillä auringon lämmöstä nauttien. Haaveilin jo mielessäni kesän helteistä ja jäätelötötteröistä, Valion mangomelonia ja lakrtisia minulle kiitos!


Tänään olikin Japen palattava taas töihin ja minä saan tutustua Turkuun omin päin. Aamupalan jälkeen kävin lyhyellä kävelyllä Turun Linnan ympäri. Tarkoitus olisi kohta suunnata tutustumaan lähemmin vaatekauppojen valikoimaan ;)

Mukavaa viikonalkua kaikille!

-Linda

6 kommenttia

 1. Onpas kivan näköistä. Turussa olis kiva taas pitkästä aikaa pyörähtää. Mukavaa reissun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä! Olen niin rakastunut näihin vanhoihin rakennuksiin! :) Kesällä tämä kaupunki on varmasti vielä monin verroin ihanampi!

   Poista
 2. apuaaaaa ku tuli ikava kotikaupunkia ! ihanan kevaisen nakosta siellakin jo on :) turku on ihana kaupunki, nauti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi että! :) Kaunis on kotikaupunkisi! Ehkäpä heinäkuussa törmätään jos olet täällä päin käymässä?! :)

   Poista
 3. Eih, mun on pakko skipata nämä sun Turku-postaukset tästedes, alan muuten itkeä!
  Ei vaan, ihania nämä on :) Turku on maailman paras kaupunki!

  VastaaPoista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.