Pumppaa pumppaa jumppaa jumppaa

En ole hetkeen kirjoittanut täällä kuulumisia urheilun saralta, joten ajattelin nyt kun pari kuukautta on tätä vuotta takana kertoilla hieman niistä. Nyt eletään jo niitä aikoja vuodesta, että se alkuvuoden huuma alkaa monilla jo lopahtaa, uuden vuoden lupauksen unohtua ja salikortti unohtua laatikon pohjalle. Itse voin onnekseni sanoa, etten kuulu tähän porukkaan, vaan käyn yhä yhtä innokkaasti salilla kuin alkuvuodestakin.

Meillä on töissä pieni porukka jonka kanssa lasketaan kuukausien urheiluminuutteja ja sekä tammi- että helmikuulta kertyi minulle minuutteja yli 1200min/kk! Keskimäärin olen urheillut 4-5 päivänä viikossa. Rytmitykseni viikon treeneissä on ollut aika lailla sellainen, että käyn kaksi kertaa viikossa salilla nostamassa puntteja, kerran tai kahdesti kovasykkeisessä jumpassa kuten attackissa, combatissa tai cycklingissä ja kerran viikossa joogassa tai balancessa. On mahtava huomata kuinka kehitystä on tullut jokaisella osa-alueella: salilla on voinut lisätä pikkaisen painoja, combatissa jaksaa tehdä viimeisetkin iskut ja polvennostot täysiä ja joogassa huomaan venyväni viikko viikolta paremmin. Tokikaan en läheskään joka kerta lähde salille innosta puhkuen ja hymy korvissa, vaan useana päivänä olen saanut suorastaan raahata itseäni salille. Tärkeintä on kuitenkin se että olen saanut itseni sinne ja kertaakaan en ole vielä salilta poistunut huonolla tuulella.

Vaihdoin helmikuussa kuntosalia SATSista Hukkaan ja olen kyllä ollut tosi tyytyväinen päätökseeni. Vaikka Hukka hieman kalliimpi onkin, niin kyllä sieltä saa jokaiselle eurolle kyllä vastinetta. Hukka saa ehdottomasti plussaa infrapunasaunasta, jonka lämmöstä käyn nauttimassa vähintään kerran viikossa.

Välillä olen miettinyt jopa personal trainerin palkkaamista, sillä olisi mahtava saada neuvoja treeniin ja ruokailuun alan ammattilaiselta. Vielä tämä on vain ajatuksen tasolla, mutta saa nähdä jos sitä jossain vaiheessa uskaltautuisi kokeilemaan edes. Kallista hommaahan se kyllä on!


Se suurin tavoitteni tänä vuonna oli kuitenkin kiinnittää enemmän huomiota syömisiin ja jättää herkuttelu vain kertaan viikossa. Noh, ihan oppikirjojen mukaan ei joka viikkoa ole menty, mutta parempaan suuntaan ehdottomasti kuitenkin. Parina viikkona on viikonlopun herkuttelu venynyt useampaan päivään ja joskus viikollakin on suuhun saattanut eksyä muun muassa laskiaispulla. 

Konkreettisina lukuina on kahden kuun aikana lähtenyt kiloja kolme kappaletta. Jos olisin ollut tarkempi syömisten kanssa olisi kiloja voinut lähteä varmasti enemmänkin, mutta itse olen lukemaan tyytyväinen. Jos kilot tippuvat tätä tahtia jatkossakin on se mielestäni hyvä ja terveellinen tahti. Päämääräni kun ei ole mikään nopea painonpudotus vaan tosiaankin ruokailutottumusten parantaminen terveellisempiin. Jatkossa aion liikunnan suhteen aion jatkaa samaa rataa, mutta syömisissä pitää nyt palata taas pikkaisen parempaan ruotuun.

-Linda

Ps. Lemppari lehteni Fitin saisi nyt edulliseen hintaan ja mukaan mineraalimeikkejä ja City Shopparin.

8 kommenttia

 1. Itselläni on vastaavat treenitossut, olen kyllä tykännyt. Oikeanlaiset treenivaatteet on kyllä suuri motivaatiolisä treenaamiselle. ;)

  Aurinkoista viikon jatkoa!

  Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo treenikengät on ihan mahtavat! Niissä on tosi hyvä vaimennut jumpissa ja tukevat jalkaa juostessa :) Ja ulkonäkö, AH, se se vasta ihana onkin!! :D

   Poista
 2. Onpa ihanat kengät! Mistä löysit ja kuinka paljon nuo maksoivat?

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät löytyi Footwaylta alesta ja maksoivat 85 euroa! :)

   Poista
 3. Hienoa Linda, tsemppiä! Mulla on samanlaiset suunnat: suunnilleen ruodussa pysyminen, hitaat mutta varmat tulokset ja ennenkaikkea motivaation helliminen kaikin mahdollisin keinoin! Koska siitähän tässä kyse on: elämäntavasta eikä kuurista. Joten valtavat aplodit sulle että olet siinä porukassa, jolla ei homma ole jäänyt unholaan uudenvuodenlupausten myötä :) Keep on rockin' girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, elämäntapa eikä kuuri! :) Vaikka välillä tulee sortumisia, jopa isoja sellaisia, niin suosta on vain noustava ja yrittää uudelleen! Ei se mitään jos sinne suohon välillä putoaa, kunhan sieltä nousee takaisin ylös! :)

   Poista
 4. Haluaisitko joskus tehdä postauksen sun lempiliikkeistä salilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta, tämä voisi olla kiva toteuttaa! :)

   Poista

Kommentoimalla piristät kovasti päivääni! Otan ilolla vastaan sekä risut että ruusut! :)

INSTAGRAM @LINDAKAUPTämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa. Selaamalla sivustoa hyväksyt niiden käytön. Lisätietoja täällä.
© Lindsay's Diaries. Design by Fearne.